Çözüldü✓ Tıtan S15 OEM Paket, Lcd Ekran Sorunu

callousness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
merhaba beyler, iyi hoş dün aldım bu sistemi ben. elime de ulaştı şükür ama ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü LCD erkranını tanımlayamadım. 2 monıtor kullanıyorum, onları görüyorum. ama bir türlü LCD paneli göremedim. neden olur niye olur? bileniniz var mı?

Type-c yi takıp ardından kasanın arkasına taktın, Sitesine girip driverını indirdiğinde gelmesi gerekli.

Rica ederim kankam, keyifli günlerde kullanman dileğiyle. Aynı sistemi ben de aldım, benden de sana bir soru öyleyse; Ya bu sıvı soğutmanın renklerini nasıl değişebilirim bilgin var mı?
kankam yazısının renkleri mi yoksa üstündeki argb renkleri mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zira, yazısının renkleri değişmiyor ama tüm rgbleri entegre edebiliyorsun https://armoury-crate.com/ bu app ile

1000178584.webp

zira, yazısının renkleri değişmiyor ama tüm rgbleri entegre edebiliyorsun https://armoury-crate.com/ bu app ile

Alıntıyı görüntüle
Fena duruyor kankam, ya ben bu ekranını çıkarttım sıvı soğutmanın, nedense bende çalışmıyordu yani cpu değerleri vs değişmiyordu 0 olarak kalmıştı. Şu sıvı soğutmanın üstündeki 3 ışığı benim kasa ışıklarıyla aynı yapmak istiyorum da bu sıvı soğutmanın yanında bir kablo göndermişler bu kabloyu takmam şart mı?

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-12 at 15.47.28.webp
    WhatsApp Image 2026-06-12 at 15.47.28.webp
    184.5 KB · Hit: 22
Fena duruyor kankam, ya ben bu ekranını çıkarttım sıvı soğutmanın, nedense bende çalışmıyordu yani cpu değerleri vs değişmiyordu 0 olarak kalmıştı. Şu sıvı soğutmanın üstündeki 3 ışığı benim kasa ışıklarıyla aynı yapmak istiyorum da bu sıvı soğutmanın yanında bir kablo göndermişler bu kabloyu takmam şart mı?
kanka onun için app var, aigo d360mm bilmem bisey bizim soğutucunun onu yaz, driver'ini kur
anında geliyor ekranı. o ekrana takılan bir tane kablo var
o da kasadaydi, görürsün zaten type c bir kablo

kanka onun için app var, aigo d360mm bilmem bisey bizim soğutucunun onu yaz, driver'ini kur
anında geliyor ekranı. o ekrana takılan bir tane kablo var
o da kasadaydi, görürsün zaten type c bir kablo
evet görmüştüm, ben ekranı pek beğenemedım o yüzden çıkardım. Armoury crate sil yükle yaptım ve düzeldi artık kontrol edebiliyorum kankam sağ olasın.

evet görmüştüm, ben ekranı pek beğenemedım o yüzden çıkardım. Armoury crate sil yükle yaptım ve düzeldi artık kontrol edebiliyorum kankam sağ olasın.
tüm güncellemeleri yapınca oluyor brom, ekran da hoştu ya
neden çıkardın 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,646
Üyeler
197,521
Son üye
mercan75
Geri