Mizahi dahi çirkin.Kör babaannemi dövüp 3 aylığını elinden aldım 7800x3D ve bu klavyeyi almayı düşünüyorum alınır mı acaba?
Mizahi dahi çirkin.
Yapmayıın lütfen!
Muhtemelen yaşı 10 üzeri değildir böyle tiplere bunun komik olduğunu düşünenlere foruma girişin yasaklanması lazımKör babaannemi dövüp 3 aylığını elinden aldım 7800x3D ve bu klavyeyi almayı düşünüyorum alınır mı acaba?
Buda yardakçısı sanırım komple banlanması lazım
gizli sızdırmış adamLİNK FOTOĞRAFTA
İDEFİXTE BEYAZI 200 TL KUPON İLE 2.224,03 ₺
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
GATERON TARAFINDAN ÜRETİLEN NZXT SWİFT PURPLE OPTİK SWİTCH
HOTSWAP
SADECE MX-OPTİK SWİTCHLER İLE DEĞİŞTİRİLEBİLİR, AÇIKLAMA LİNK.
DOUBLE-SHOT PBT KEYCAPS
ÜST PLAKA 5000 SERİSİ 3MM ALÜMİNYUM / GERİ KALANI PLASTİK
ÇİFT KATMAN KÖPÜK
PRE-LUBED SWİTCH / PLATE-MOUNTED STABİLİZERS
MIKNATISLI BİLEK DESTEĞİ
8x GATERON YEDEK SWİTCH
KEYCAP VE SWİTCH PULLER
ÇIKARILABİLEN ÖRGÜ KABLO
TEK EKSİĞİ UZUN VADEDE TRDE OPTİK SWİTCH BULAMAYABİLİRSİNİZ. ZATEN SWİTCHLERİ KALİTELİDİR. SIKINTI YAŞATACAĞINI SANMAM.
İNCELEME VİDEO
Ajazz ürünleri kaliteli oluyor ama aula için kötü yorumlar da var. bu f87 pro v2 için pek fazla yorum göremedim. kaliteli midir? aula markası garanti konusunda sıradan çinliler gibi midir yani garantisi yok gibi midir yoksa sorun olunca yardımcı oluyorlar mı hocam?Kablolu olması sıkıntı, kablosuz ve TKL klavye isteyen Aula F87 Pro V2 alabilir o da 8K Hz. Sinerji'ye para kazandırmaktan iyidir.
Kalitelidir hocam kullanıyorum switchleri de güzel. Hotswap klavyelerde genel olarak sıkıntı yaşamazsınız ben garanti işlerini umursamıyorum. Elimde Monsgeek M1 V5-sp, Hi75C Pro ve F87 Pro V2 var.Ajazz ürünleri kaliteli oluyor ama aula için kötü yorumlar da var. bu f87 pro v2 için pek fazla yorum göremedim. kaliteli midir? aula markası garanti konusunda sıradan çinliler gibi midir yani garantisi yok gibi midir yoksa sorun olunca yardımcı oluyorlar mı hocam?
hangisi daha iyi hocam, fiyatlarıyla orantılı mı ?Kalitelidir hocam kullanıyorum switchleri de güzel. Hotswap klavyelerde genel olarak sıkıntı yaşamazsınız ben garanti işlerini umursamıyorum. Elimde Monsgeek M1 V5-sp, Hi75C Pro ve F87 Pro V2 var.