🔥İndirim 🔥🔥 Nzxt Function 2 Klavye 2.349,42 ₺ 😱 Hotswap 😱 Bilek Desteği 😱 8k Hz

Mizahi dahi çirkin.
Yapmayıın lütfen!
1781128785289.webp

Full size isteyenler için harika bir klavye. Kağıt üstünde her şey fiyatına göre aşırı iyi duruyor.

nASIL ÜRÜN ALINIR MI

LİNK FOTOĞRAFTA
🔥 İDEFİXTE BEYAZI 200 TL KUPON İLE 2.224,03 ₺
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
⭐GATERON TARAFINDAN ÜRETİLEN NZXT SWİFT PURPLE OPTİK SWİTCH
⭐HOTSWAP ⚠️ SADECE MX-OPTİK SWİTCHLER İLE DEĞİŞTİRİLEBİLİR, AÇIKLAMA LİNK.
⭐DOUBLE-SHOT PBT KEYCAPS
⭐ÜST PLAKA 5000 SERİSİ 3MM ALÜMİNYUM / GERİ KALANI PLASTİK
⭐ ÇİFT KATMAN KÖPÜK
⭐ PRE-LUBED SWİTCH / PLATE-MOUNTED STABİLİZERS
⭐MIKNATISLI BİLEK DESTEĞİ
⭐8x GATERON YEDEK SWİTCH

⭐KEYCAP VE SWİTCH PULLER
⭐ÇIKARILABİLEN ÖRGÜ KABLO
TEK EKSİĞİ UZUN VADEDE TRDE OPTİK SWİTCH BULAMAYABİLİRSİNİZ. ZATEN SWİTCHLERİ KALİTELİDİR. SIKINTI YAŞATACAĞINI SANMAM.

İNCELEME VİDEO
gizli sızdırmış adam 😱😱😱😱😱😱😱 dikkat edin korkunç biri bu böyle indirimmiolur nası gördün bee

siyahı bitmiş ya laaa :confused:
dün alsaydım keşke. neise artık beyas kasayla uyumlu olur bari. :coffee:

Kablolu olması sıkıntı, kablosuz ve TKL klavye isteyen Aula F87 Pro V2 alabilir o da 8K Hz. Sinerji'ye para kazandırmaktan iyidir.

Kablolu olması sıkıntı, kablosuz ve TKL klavye isteyen Aula F87 Pro V2 alabilir o da 8K Hz. Sinerji'ye para kazandırmaktan iyidir.
Ajazz ürünleri kaliteli oluyor ama aula için kötü yorumlar da var. bu f87 pro v2 için pek fazla yorum göremedim. kaliteli midir? aula markası garanti konusunda sıradan çinliler gibi midir yani garantisi yok gibi midir yoksa sorun olunca yardımcı oluyorlar mı hocam?

Ajazz ürünleri kaliteli oluyor ama aula için kötü yorumlar da var. bu f87 pro v2 için pek fazla yorum göremedim. kaliteli midir? aula markası garanti konusunda sıradan çinliler gibi midir yani garantisi yok gibi midir yoksa sorun olunca yardımcı oluyorlar mı hocam?
Kalitelidir hocam kullanıyorum switchleri de güzel. Hotswap klavyelerde genel olarak sıkıntı yaşamazsınız ben garanti işlerini umursamıyorum. Elimde Monsgeek M1 V5-sp, Hi75C Pro ve F87 Pro V2 var.

Kalitelidir hocam kullanıyorum switchleri de güzel. Hotswap klavyelerde genel olarak sıkıntı yaşamazsınız ben garanti işlerini umursamıyorum. Elimde Monsgeek M1 V5-sp, Hi75C Pro ve F87 Pro V2 var.
hangisi daha iyi hocam, fiyatlarıyla orantılı mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,851
Üyeler
197,563
Son üye
AIali
Geri