RTX 4060 Lı Sisteme 650w Psu Önerisi

MSI MAG A650BN veya High Power Performance GD modellerinden birini al geç, 4060 sistem için uzun yıllar fazlasıyla işini görür. 13 yıllık psu zaten görevini tamamlamış, daha fazla zorlayıp parçaları riske atma.
Haklısın .(y) 13 yıllık psu her an kısa devre yapıp tüm donanımı çöp edebilir.

hocam kaliteli bilinen, marka değeri yüksek olduğu için fiyatları yüksek markaların giriş seviyesi yerine. onlara üretim yapan firmaların üst segmentlerini kullanabilirsiniz.

enermax, raijintek gibi markalara yönelebilirsiniz.

Haklısın .(y) 13 yıllık psu her an kısa devre yapıp tüm donanımı çöp edebilir.
13 yıllık deyip geçmemek lazım önemli olan model. Geçen yaz 4090 bile bağlamıştım ben.
1781248623298.webp

13 yıllık deyip geçmemek lazım önemli olan model. Geçen yaz 4090 bile bağlamıştım ben.
Alıntıyı görüntüle
Kanka evet model de önemli ama benimki o zamanın amiral gemisi değil. Birde psu ların ortalama ömrü 6 -7 yıl civarı değil mi? Benim psu nun tam modelini yazıyorum:
Xigmatek Vector S 750w 80 plus silver

Kanka evet model de önemli ama benimki o zamanın amiral gemisi değil. Birde psu ların ortalama ömrü 6 -7 yıl civarı değil mi? Benim psu nun tam modelini yazıyorum:
Xigmatek Vector S 750w 80 plus silver
Ömür bileşenlere göre değişiyor. Vector benim gençlik zamanımdan kalma giriş seviye raile sahip olan bir model 4 5 senelik ideal kullanım ömrü vardır bence.

Ömür bileşenlere göre değişiyor. Vector benim gençlik zamanımdan kalma giriş seviye raile sahip olan bir model 4 5 senelik ideal kullanım ömrü vardır bence.
Benim psu iyi dayanmış o zaman😁 13 sene nedir ya😆

13 senelik xigmatek 750w vector psu m vardı pazartesi gecesi iflasını verdi pc yi zor açıyor diğer donanımlara zarar verecek diye korkuyorum 650w önerebileceğiniz uzun süre götürebilecek bir model varmı? Bütçe 2500-3500 tl maksimum
Sistem özellikleri
RTX 4060 8gb
Ryzen 5 5600
16gb ram
Hocam ne aldınız? Ben de bu ayarlarda bir şey arıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri