Yardım 14.000₺ SSD Önerisi.

Hocam bu üzmez demi? birde anakarta olurmu acaba ssd slotunun ustunde kendi sogutucu bloğu var uyarmı acaba
Üzmez tabi ki kaliteli marka model
Ssd'nin kendi soğutucusunu sökmek garantiyi bozuyor diye biliyorum, anakartın soğutucusunu kullanamazsın yani

Üzmez tabi ki kaliteli marka model
Ssd'nin kendi soğutucusunu sökmek garantiyi bozuyor diye biliyorum, anakartın soğutucusunu kullanamazsın yani
Hmm sığmazmı acabaya anakartın soğutucusunu takmayınca çirkin duruyor hocam bu ssdyi kenara koydum gayet iyi ve kaliteli duruyor peki soğutucusu olmayan bu kalitede ssd varmı acaba?

Hmm sığmazmı acabaya anakartın soğutucusunu takmayınca çirkin duruyor hocam bu ssdyi kenara koydum gayet iyi ve kaliteli duruyor peki soğutucusu olmayan bu kalitede ssd varmı acaba?
Diğer attığım da iyi m700 2tb

Diğer attığım da iyi m700 2tb
hocam o markayı bilmediğimden biraz uzak durdum ama iyi midir? oda üzmez demi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde diğer ssd anakartıma olurmu olmazmı nasıl ogrenirim acabav

Anakart modelin ne?
Attığım tüm ssd'ler iyi kötü olsa önermem

Olur niye olmasın (y)

Soğutuculu model olurmu diye sordum hocam yani anakartın soğutuculu haline sığarmı anlamında,attığınız m700 modelini alıcam sanırım diğeri olmazsa
m700 alabilirsin ama fiyatlar çok yani haberin olsun, 14 bin bütçe demişsin ama 2tb ssd'ye bu kadar para verilir mi bilmiyorum. alman lazımsa al tabi de indirimde daha ucuza bulunabilir. m700 iyi ssd zaten ona lafım yok.

m700 alabilirsin ama fiyatlar çok yani haberin olsun, 14 bin bütçe demişsin ama 2tb ssd'ye bu kadar para verilir mi bilmiyorum. alman lazımsa al tabi de indirimde daha ucuza bulunabilir. m700 iyi ssd zaten ona lafım yok.
Hocam Sonraki ay alacağım ama indirim yakalarsam bu ay alırım eğer ayıp olmazda sitede çok aktif kalamıyorum indirim yakalarsanız konuya etiketlermisiniz acaba? 2 Tb hızlı bir ssd almak istiyorum beni üzmeyecek sadece hocam eger bu ay indirim yakalayamazsam sonraki ay m700 alacağım, ekstradan elimdeki ssd kaç tl eder acaba?

indirim olursa atarım buraya kaydettim konuyu

elindeki ne kadar eder bilmiyorum ama satma bence dursun içine atarsın yine bir şeyler

indirim olursa atarım buraya kaydettim konuyu

elindeki ne kadar eder bilmiyorum ama satma bence dursun içine atarsın yine bir şeyler
Tamamdır Hocam teşekkür ederim 🙏 birde yeni konu açacağım birazdan sıvı soğutma ile alakalı bilginiz varsa orayada el atarsanız çok memnun olurum teşekkür ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,792
Üyeler
197,297
Son üye
NasiDare
Geri