İngilizce Sohbet Edilebilecek Arkadaş Var Mıdır ?

EarRein

80+
Reaksiyon skoru
13
Dostlar merhaba
İngilizcemi geliştirmek istiyorum
İngilizce yazışabilecek var mıdır ?

Üstat 1 ay gittim kursa sakin kurs murs deneme, bir şey öğretmediler ama devletten a2 aldım kendi bilgilerim ile tabi her kurs farklıdır ama evde kendin çalış daha iyi
hadi herkes bir alttakine ingilizce soru sorsun :D
What is your favorite game?

Üstat 1 ay gittim kursa sakin kurs murs deneme, bir şey öğretmediler ama devletten a2 aldım kendi bilgilerim ile tabi her kurs farklıdır ama evde kendin çalış daha iyi
Last of us
What are your goals in life?

Son düzenleme:
Bottled indir ben de bir arkadaşta gördüm gerçi sadece indirdiğim gün kullandım ama meraklısına güzel uygulama.Konsepti çok sevimli şişe atıyon denize rastgele birine düşüyo vanezualı amerikan çinli latin ne ararsan

Uncharted 4. When i saw this game at 2017-2018 i fell in love. But I have no computer or notebook. After that I bought a gaming notebook but I didn't know games are that expensive so I couldn't play. I could play crack version but my laptop is new and very precious for me and I scared of virus things. After couple years I played crack version and I loved it.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,924
Üyeler
198,218
Son üye
okansabancioglu
Geri