hekimoğlu adayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
ayrı bi frekans mıHD için ayrı kanal var. Arayıp onu bul.
Yeni kanal aramasına geç. TRT ve TRT HD olarak çıkmalı. Diğer kanallar için de aynı.ayrı bi frekans mı
Trt 480p var birde 1080p var onu bulman lazımayrı bi frekans mı
HD için ayrı kanal var. Arayıp onu bul.
Yeni kanal aramasına geç. TRT ve TRT HD olarak çıkmalı. Diğer kanallar için de aynı.
GOOGLE a trt hd yazıyorum trtnin sitesine giriyorum trt hd nin frekansını uydusunu sembol oranını dikey yatay şeysini giriyorum ama bulmuyor .Trt 480p var birde 1080p var onu bulman lazım
şebeke tarama ne oluyorManuel tarama bölümünden şebeke taramayı açmadan ayarlarsanız trt1 hd olarak izleyebilirsiniz maçları
- Frekans: 11794
- Polarizasyon: V - Dikey
- Sembol Oranı (Symbol Rate): 30000
Yazdığınız frekans dışında diğer tpleri de arıyor fazla kanal bulur kafanız karışmasın diye söyledim açsanıza kapatsanızda Trt bulur ama devamında aramaya devam ederşebeke tarama ne oluyor
burada öyle bi ayar yok . transporderla falan alakali olabilir miYazdığınız frekans dışında diğer tpleri de arıyor fazla kanal bulur kafanız karışmasın diye söyledim açsanıza kapatsanızda Trt bulur ama devamında aramaya devam eder
Ara moduyla alakalı uydu cihazları vs onlarda soruyor tcl arayüzü farklı olduğundan yoktur . Tkgs var cihazınızda güncelleme yaparsanız 343. Kanal olması lazım trt1 in şifresiz maç için izleyebileceğiniz TRT dirburada öyle bi ayar yok . transporderla falan alakali olabilir mi
343. kanal yok lisede 343 te kanal yok direkt . tkgs güncellemesinide yaptımAra moduyla alakalı uydu cihazları vs onlarda soruyor tcl arayüzü farklı olduğundan yoktur . Tkgs var cihazınızda güncelleme yaparsanız 343. Kanal olması lazım trt1 in şifresiz maç için izleyebileceğiniz TRT dir