işlemci 7500f şuan kullandığım hem 3 pin hem 1250 rpm sabit dönüyor “Sessiz” ve etkili bir hava soğutma önerisi istesem ? Gaming gen tr den alabilirim yarın mağazadan
En azından çift kule bir soğutucu ise DC kontrolü ile o RPM değeri düşürülüp daha sessiz bir eğri oluşturabilirsin elindeki soğutucuya. Yine de soğutucu almak istersen 140 MM soğutucular var pasif yapıları büyük olduğu için en düşük fan devrinde en iyi soğutmayı bunlar yapar. https://www.gaming.gen.tr/urun/5608...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
işlemci 7500f şuan kullandığım hem 3 pin hem 1250 rpm sabit dönüyor “Sessiz” ve etkili bir hava soğutma önerisi istesem ? Gaming gen tr den alabilirim yarın mağazadan
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
Hocam bir bakın isterseniz. Argb olup olmadığını bilmiyorum ama.
Hocam benim işlemcim 95 derecede çalışıyordu, limit 95'te olmasa daha da çıkacaktı yani o derece. Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm ürününü sipariş vermiştim 1350TL'ye dün elime ulaştı hemen montajını yapıp kullanmaya başladım. Yükte en fazla 65 dereceyi gördüm, beni büyük bir dertten kurtardı o yüzden gönül rahatlığıyla öneririm. Oyunlarda falan büyük bir performans artışı yaşadım.