❌İndirim Bitti! Carte Dor 3 Adet 237 TL

Benimde dikkatimi çekti ama araştırmayı unuttum artık süt kullanmıyor mu
Nezaman kullandıki :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şunları avrupada sütle yaparken burada şöyle sattıkları sürece bedava ikram edilse bile yemiyorum..
Alıntıyı görüntüle
Bende öyle Avrupada Twitter falan sütten dolup taşıyor Türkiye'de sırf buz utanmasalar eser miktarda süt içerebilir yazacaklar da neyse:D

Nezaman kullandıki :(

Bende öyle Avrupada Twitter falan sütten dolup taşıyor Türkiye'de sırf buz utanmasalar eser miktarda süt içerebilir yazacaklar da neyse:D
sadece süt az çoğu buz olsa iyi yine. tatsız olur ama sağlıksız olmaz. sütü taklit etmek için margarin koyuyolar iste, palm yağı yazan o.

Bütün ulke migrosta galiba cok donuyor sipariş veremwdim

Donan arayüz görünce elim ayağım titriyor. Sürekli cımbızdan kaçan minik kıl gibi sinir stres ediyor 😀😀😃😃😄

sadece süt az çoğu buz olsa iyi yine. tatsız olur ama sağlıksız olmaz. sütü taklit etmek için margarin koyuyolar iste, palm yağı yazan o.
Avrupa'da satılan Algida Twister dondurmalarında yağsız süt oranı %13 ve meyve püresi oranı %11 seviyelerindedir. Türkiye'de satılan versiyonunda ise bu oranlar çok daha düşüktür: yağsız süt oranı %1, meyve püresi oranı ise %0,4 civarında kalmaktadır.
Avrupa'da dondurmakinler ve Türkiye'de ki dondurmakinlerin içindekinler yazınca bu veriyi aldım heryerde bu veri vardır zaten isteyen baksın

Kaynak: Instagram https://share.google/vybcVwQ76ovwrpeXb

1000058746.webp

ortaya karisik magnum kutu falan ne varsa 6 kutu 15 de normal dondurma 900 e geldi toplam
Hocam ekliyom 50tl yapiyo ama minimum sepet icin 200 daha gerekiyo. Sonra ek yaparak minimum tutarsiz harcama yapabiliyoz. Sen de 200 liraya bişi ekledin mi onun da mi açığı var

2 TANE CARTEDOR ALDIM. Sonra 2 tane daha ekledim parayı çekti sepettki ürünler 2 tane gözüküyo hala normalmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,737
Üyeler
198,185
Son üye
Wrymwood
Geri