VeVx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 654
bu hafta gene bu forumda indirim konusu vardı hücum etmişlerdialınmazmış pahalı
bu hafta gene bu forumda indirim konusu vardı hücum etmişlerdialınmazmış pahalı
e herhalde nvidia amdnin sorunlarını bir kere görünce yetiyor adamaalınmaz diyen tek bir kisi var o arkadasında amd ekran kartlarına sahsi bi meselesi oldugunu dusunuyorum 15 kisi alınır demis 1 kisi alınmaz demis kendine durust ol sen nvidia istiyosun
sorun nvidiada da yasayabilirsin amdde ihtimal daha fazla ama bu basına kesin gelicek demek degil ya da gelse bile cozemeyecek degilsin ya bu biraz senin kafanda bitiyor vicdanını rahatlatmak icin cok benzer kartlara 5 6k daha fazla verebilirim diyorsan sorun yok ben sahsen 5060ti 16gb alıcagıma islemcimi yukseltirdim o fiyat farkınae herhalde nvidia amdnin sorunlarını bir kere görünce yetiyor adama
5060ti değil galiba 5070 alacağım 9060xt de onun rakibi değil zatensorun nvidiada da yasayabilirsin amdde ihtimal daha fazla ama bu basına kesin gelicek demek degil ya da gelse bile cozemeyecek degilsin ya bu biraz senin kafanda bitiyor vicdanını rahatlatmak icin cok benzer kartlara 5 6k daha fazla verebilirim diyorsan sorun yok ben sahsen 5060ti 16gb alıcagıma islemcimi yukseltirdim o fiyat farkına
hocam orda daha da sıkıntı oluyor isler 9070xt cıkıyo karsısına benzer fiyatlara bu sefer hem performansta hemde vram olarak tokatlıyor 5070i5060ti değil galiba 5070 alacağım 9060xt de onun rakibi değil zaten
onada baktım tokatlayamıyor ve 9070li adam gibi bir sistemde yok 5070lilerden hep pahalı bütün siteleri gezdim bi konu açtım en ucuz 5070li olarak o varhocam orda daha da sıkıntı oluyor isler 9070xt cıkıyo karsısına benzer fiyatlara bu sefer hem performansta hemde vram olarak tokatlıyor 5070i