Arkadaşlar eski monitörü garantiye gönderdim yerine bu monitör geldi. Fakat eski monitör daha canlı geliyor gözüme, şuan bu ( 24g11ze ) monitörden kullanan varsa, kullandığı ayarları bana atabilir mi? Acaba diyorum ayarlarında mi sıkıntı var?
Ya mesela monitör masa üstünde hareketli wallpaperda çok güzel canlı ama webden bir sayfa açtığım zaman böyle siyah bir ton oluyor ekranda basık bir siyah ton oluyorHocam kullanmıyorum fakat saturation yükseltin digital vibrance yükseltin bir de modları varsa oyun modu gibi onları deneyin
Şuan evde değilim ama eve geçtiğim an deneyeceğim. Şimdiden teşekkür ederimAoc monitör var bende de RTS modunda oyun rengini full , Resim ayarlarından da renk sıcaklığını sıcak moda aldım güzel geliyor bana OSD aynıdır büyük ihtimal bi denesene.