15k-25k Arası Tablet Önerisi

Reaksiyon skoru
57
Bütçe
25000
Herkese selam,

15 bin -25 bin tl arası Bir fiyat performans tablet arıyorum,yardımlarınızı bekliyorum .

Maç izlemek, Youtube içerikleri tüketmek , arada Netflix amazon gibi platformlardan film, dizi izliyorum.

Kısacası benim için ekran ve ses kalitesi iyi olan bir tablet arıyorum.

Herkese selam,

15 bin -25 bin tl arası Bir fiyat performans tablet arıyorum,yardımlarınızı bekliyorum .

Maç izlemek, Youtube içerikleri tüketmek , arada Netflix amazon gibi platformlardan film, dizi izliyorum.

O zaman oled alacaksın hocam;
İki tableti de kullandım. Honor tabii ki de daha iyi işlemci ve hz olarak.
Ama film dizi için Casper'da çok yetıyor.(Ben 2.elden 4 aylık halini 10 bine almıştım fiyatı uçmuş.)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman oled alacaksın hocam;
İki tableti de kullandım. Honor tabii ki de daha iyi işlemci ve hz olarak.
Ama film dizi için Casper'da çok yetıyor.(Ben 2.elden 4 aylık halini 10 bine almıştım fiyatı uçmuş.)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 9 aylık 10-12 temiz buldum sence almalı mıyım

Herkese selam,

Hocam eğer almadıysanız bende çok temiz Samsung S9 Fe plus 12/256 versiyonu var sıfırdan farksız jelatinleri bile üstünde üniversite ve dizi film izlemek için kullanıldı. Burada da mevcut bakabilirsin laptop için satıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,772
Üyeler
197,981
Son üye
hesapist
Geri