Riot Vanguard Programını Silemiyorum

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
Ekran görüntüsü 2026-06-13 135140.webp

Valorant sürekli oyundan atıyordu silip baştan yüklemek için önce valorantı kaldırdım sonra riot clienti kaldırdım onlar program ekle kaldır kısmından siliniyordu ama bu orada yok. Dosya konumundan silmek istediğimde ise aşağıdaki hatayı alıyorum bu mereti nasıl silerim
Ekran görüntüsü 2026-06-13 135449.webp

görev yöneticisinden vanguardla ilgili her şeyi sonlandır

görev yöneticisinden vanguardla ilgili her şeyi sonlandır
Kral ya kral çok teşekkür ederim. Bişey daha sorayım hazır yakalamışken hocam başlangıç ayarlarından kapalı olmasına rağmen bazı programlar arkada çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinde mesela xbox game in programı veya mobil cihazlar bağlantı uygulaması bunlar nasıl kendi kendine çalışıyor her seferinde girip kendim kapatıyorum zaten 8gb ram var bide bunlar çalışıyor

Kral ya kral çok teşekkür ederim. Bişey daha sorayım hazır yakalamışken hocam başlangıç ayarlarından kapalı olmasına rağmen bazı programlar arkada çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinde mesela xbox game in programı veya mobil cihazlar bağlantı uygulaması bunlar nasıl kendi kendine çalışıyor her seferinde girip kendim kapatıyorum zaten 8gb ram var bide bunlar çalışıyor
Modlu Windowsları araştırıp kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri