Ultra 5 245kf - RTX 5070 - 1 Tb SSD - Ekranlı Kasa Sistem 57.999 TL!

Corsair kasa + MSI MAG COREFROZR AA13 soğutucu özelleştirmesi yapıp 6 ay peşin taksit ile aldım. Peşin fiyata taksit olmasa başka sistemler beklenebilirdi sanırım. Fakat bu fiyata genelde, denildiği gibi de 225 sistemler geliyor. Al geç yaptım direkt.

Sistemi almayı düşünüyorum özelleştirilme öneriniz var mı ?
Ssdyi kioxia seçin 6 kat tbw farkı var 100tbw crucıal 600tbw kıoxıa, soğutucu yeterli kasa ve psu da yeterli başka değiştirmeye gerek yok(kendi düşüncem)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Corsair kasa + MSI MAG COREFROZR AA13 soğutucu özelleştirmesi yapıp 6 ay peşin taksit ile aldım. Peşin fiyata taksit olmasa başka sistemler beklenebilirdi sanırım. Fakat bu fiyata genelde, denildiği gibi de 225 sistemler geliyor. Al geç yaptım direkt.
Msi soğutucu almak daha mantıklı tabi ama 600tl çıkaramayan olursa powerboost soğutucu da iş görür hemde argbli.

7800x3d 10k 2.el
X670 sıfır 5k forumda konu açıldı
9070 23k forumda konu açıldı
360 sıvı sogutma 2k forumda konu açıldı
1tb m2 ssd 4k forumda konu açıldı
32 gb 5600mhz ram 11.5k 2.el
Delta pusu 750w Gold 2k konu acılmıstı

Topladıgım sistem bu, şimdi bu konudaki hazır şekilde almak ne kadar mantıklı bilemicem

7800x3d 10k 2.el
X670 sıfır 5k forumda konu açıldı
9070 23k forumda konu açıldı
360 sıvı sogutma 2k forumda konu açıldı
1tb m2 ssd 4k forumda konu açıldı
32 gb 5600mhz ram 11.5k 2.el
Delta pusu 750w Gold 2k konu acılmıstı

Topladıgım sistem bu, şimdi bu konudaki hazır şekilde almak ne kadar mantıklı bilemicem
Hocam zaten aynı yere gelir belki bı miktar ucuz bile ama 5 dakikada sistem almakla kendimden biliyorum 3 haftadır tuvalete dahi kredi kartı ile gitmenin stresi birmi. Ben mecbur topladım istediğim gibi olmuyor Hazir sistemler en düşük işlemci ile olabilcek en. Yüksek kartı kombinliyolar ben tam tersini istiyorum o zamanda fiyatlar uçuyordu

Msi soğutucu almak daha mantıklı tabi ama 600tl çıkaramayan olursa powerboost soğutucu da iş görür hemde argbli.
Biraz da bağlam önemli gibi. Ben AI için de kullanacağımdan RTX aldım mesela, AMD alamazdım. Uzun bir süre de üstüne ekleme yapamam bu yüzden uzun dönem için güvenilir olmasını da istiyordum. Belki ileride veya hatta 1-2 hafta içinde bile uygun indirimlerle iyi bir PSU, soğutucu bulunabilir ama benim için 2 bin TL daha ucuza almak için bu stresi yaşamanın anlamı yoktu.

Hocam zaten aynı yere gelir belki bı miktar ucuz bile ama 5 dakikada sistem almakla kendimden biliyorum 3 haftadır tuvalete dahi kredi kartı ile gitmenin stresi birmi. Ben mecbur topladım istediğim gibi olmuyor Hazir sistemler en düşük işlemci ile olabilcek en. Yüksek kartı kombinliyolar ben tam tersini istiyorum o zamanda fiyatlar uçuyordu
Hocam iki sistem arasında çok performans farkı var. Birincisi ram 32 gb ikincisi 7800x3d daha üstün bir işlemci anakart olarak da üstün ssd olarak da. Sıvı sogutma bile yok bu sistemde. Yani denk getirirseniz aynı paraya daha üst seviye sistem toplanıyor. Ekran kartı da kişiden kişiye göre degisir eşit benim gözümde. 9070 5070 aynı gibi yani tek tek denk getirmek cok daha avantaj anca 50 bin gibi bir fiyat olsaydı uğraşmamak adına düşünülürdü. Vatan ram indirimlerinden bahsetmiyorum bile..

Dalga mı geçiyorsun bilader?
9070 ve x670 3 dakikada falan bitti? Forumda mı yatıp kalksın bi sistem almak için. İstisna indirimler bunlar. Ya 7-24 takip edeceksin ya şanslı olacaksın denk gelecek. Bak bu sistem kaç saatir stokta mesela?
Vasat sistem oldugu İcin stokta fiyat çok yüksek alan aldı bu ürünleri siz almadıysanız sorun sizde, bir ürün ucuzlayınca ihtiyac olduğu için alınır alamayan da ihtiyacı varsa pahalıya alır. Bu sistemi alanlar veya alacak olanlar gibi 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri