16e Pil Sağlığı Azalmadı

dirençle kandırılabiliyor yenilenmiş cihaz değil dimi

Benimkide aynı şekil ama daha devir 110da. İphonelarda pil sağlığı uzun süre 100de kalıp bi anda 93e düşebiliyo. Bi gün bi anda 93 görürsen şaşırma normal yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thumbnail ben clickbait diye bağrıyo
O video ne gösteriyor bilmiyorum ama olay gerçek, Apple pil sağlığı kısmı tam doğru göstermeyebiliyor yaklaşık gösteriyor. Bazı yazılımlarla ve Apple kayıt defterinden gerçek değeri görebiliyorsun. Cihaz yeni ise gerçek değer %100 den fazla da olabilir bu arada 😀

Benim gerçek değer %93 iken %88 oldu gösterdiği, şuan 6 aydır falan düşmüyor çünkü fazla düşürdü gerçek %88 olana kadar düşürmeyecek mesela.

O zaman normal bence bir sorun yok olması gerektiği gibi.

Demek ki seninki yalancı değil. :D
Kalbi temiz 16 pro max❤️

Alıntıyı görüntüle
Tam olarak bundan 😀

Normal ama bir yerden sonra hızlıca düşmeye başlayacak uyarayım. Benim pil 250 döngüye kadar 100 kaldı şuan 500

Yenilenmis degil

Hayır Yenilenmis degil

Yaklaşık 1 ay önce 2. El 16e aldım pil sagligi 100 dü devir sayisi 206 idi suan 230 ama pil sagligim hala 100 düşmedi herhangibi bir uyari yok isinma sorunu yok 3utools dan da baktim bir sorun gözükmüyor apple destek de bakti ama gene icime kurt düştü normal mi acaba
Valla iPhone degil ama MacBook Promu alali bir sene oldu halen daha 100 saglikta. Devir 205di en son.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri