16e Pil Sağlığı Azalmadı

Hamza00.

80+
Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 1 ay önce 2. El 16e aldım pil sagligi 100 dü devir sayisi 206 idi suan 230 ama pil sagligim hala 100 düşmedi herhangibi bir uyari yok isinma sorunu yok 3utools dan da baktim bir sorun gözükmüyor apple destek de bakti ama gene icime kurt düştü normal mi acaba

Apple in kendi pil sağlığı göstergesi yalan değerleri gösteriyor bir süre sonra düşer yavaş yavaş benimde 14 plus um var ayarlarda 84 gözüküyor ama gerçek değeri 79.

Apple in kendi pil sağlığı göstergesi yalan değerleri gösteriyor bir süre sonra düşer yavaş yavaş benimde 14 plus um var ayarlarda 84 gözüküyor ama gerçek değeri 79.
Gerçek değeri vahiy mi iniyor kral

Yaklaşık 1 ay önce 2. El 16e aldım pil sagligi 100 dü devir sayisi 206 idi suan 230 ama pil sagligim hala 100 düşmedi herhangibi bir uyari yok isinma sorunu yok 3utools dan da baktim bir sorun gözükmüyor apple destek de bakti ama gene icime kurt düştü normal mi acaba
1781371295066.webp

Tam olarak bundan 😀

Normal ama bir yerden sonra hızlıca düşmeye başlayacak uyarayım. Benim pil 250 döngüye kadar 100 kaldı şuan 500 döngü %88 sağlık.

Gerçek değeri vahiy mi iniyor kral
Bir tane video buldum ''İphone Gerçek Pil Sağlığı Öğrenme'' diye arattım Google da direkt karşıma çıktı bakabilirsiniz. Bunu uygularsanız gerçek değeri görebilirsiniz

abi su pil sagligi olayini amma abartiyonuz olum kalim gibi kullan gec alt tarafi telefon zaten 95-100 arasi yavas sonra hizlanir dusmesi

Bir tane video buldum ''İphone Gerçek Pil Sağlığı Öğrenme'' diye arattım Google da direkt karşıma çıktı bakabilirsiniz. Bunu uygularsanız gerçek değeri görebilirsiniz
Baktim gercegi 98 gözüküyor

Ayarlada gözüken ve anali verilerinde gözüken değerler de aynı ikiside 98 bende

Son düzenleme:
Benimkide aynı şekil ama daha devir 110da. İphonelarda pil sağlığı uzun süre 100de kalıp bi anda 93e düşebiliyo. Bi gün bi anda 93 görürsen şaşırma normal yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thumbnail ben clickbait diye bağrıyo

düşmeye başladımı bi anda düşecek orayı çok ciddiye alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,364
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri