50-60 Bin TL Bandında Sistem Toplama

Reaksiyon skoru
0
Merhaba 50-60 bin tl arasında ileride geliştirmeye açık ddr5 sistem önerisi arıyorum arkadaşlar öncelliğim amd işlemci ancak ekran kartında amd tercih etmek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Merhaba 50-60 bin tl arasında ileride geliştirmeye açık ddr5 sistem önerisi arıyorum arkadaşlar öncelliğim amd işlemci ancak ekran kartında amd tercih etmek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
amd yanıyor
amd watman hatası var
nvdia arayüzü hoşuma gidiyor
muhabbetleri mi

gerçekten ihtiyacının karşılığı nvdia mı

ekran kartı 38k sdd 10k ram 15k bu fıyat nıye boyle hazır sıstem cok uygun gozukuyor donalım arsivi hazır sistem onercek n11 ıle anlasmalı bence onu bekle

Şiddetle önermiyorum. Teşhir ürünleri test ürünleri ve defalarca farklı sistemlere takıp çıkarılmış ürünler veya satılırsa geri dönecek şekilde defolu ürünler (fabrikasyon) olma ihtimali yüksek. Alınabilir, fakat sonradan ağrıyan baş can sıkıcı olabilir. Eğer satın alınacak ise parçaların daha önce kullanılıp kullanılmadığ. Ambalajlarının açılıp açılmadığı veya demonte gönderilmesi konusunda ısrarcı olun. Sırf çalışıyor diye tüm parçalar sorunsuz olmak zorunda değil.
Al bunu çok düşünme

Haklısın hocam ama bu mantıkla internetten aldığımız bütün ürünlere karşı şüpheli yaklaşmak gerekir. Vatan zaten çok güvenilir bir marka. Sıkıntı yaşadığında hemen hemen her şehirde de bayisi bulunmakta zaten.

Al bunu çok düşünme

Hocam ciddi mi attınız dalga geçmek için mi attınız pek anlayamadım açıkçası teşekkürler yinede tavsiyeniz için attığınız sistem 169 Bin TL gösteriyor...

Hocam ciddi mi attınız dalga geçmek için mi attınız pek anlayamadım açıkçası teşekkürler yinede tavsiyeniz için attığınız sistem 169 Bin TL gösteriyor...
Daha yeni zam geldi 58 bindi kaçırmasaydın..

amd yanıyor
amd watman hatası var
nvdia arayüzü hoşuma gidiyor
muhabbetleri mi

gerçekten ihtiyacının karşılığı nvdia mı
Hocam bunlardan ziyade açıkçası tercih meselesi oldum olası tüm sistemlerimde nvidia kullandım ve alıştığım markadan ilerlemek istiyorum önceden işlemci konusunda da intelden ilerliyordum fakat sonradan amd tercih etmeye başladım şimdi komple sistemi yeniliyorum belki ekran kartı konusunda da fikirlerim değişebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni zam geldi 58 bindi kaçırmasaydın..
Pekte önemi yok bütçem 60 bin bütçeme uygun rtx5080'li sistem bakacağım

tavsiyen için teşekkürler hocam daha düzgün cevaplar bekliyordum açıkçası sağlık olsun :)

Hocam bunlardan ziyade açıkçası tercih meselesi oldum olası tüm sistemlerimde nvidia kullandım ve alıştığım markadan ilerlemek istiyorum önceden işlemci konusunda da intelden ilerliyordum fakat sonradan amd tercih etmeye başladım şimdi komple sistemi yeniliyorum belki ekran kartı konusunda da fikirlerim değişebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pekte önemi yok bütçem 60 bin bütçeme uygun rtx5080'li sistem bakacağım

tavsiyen için teşekkürler hocam daha düzgün cevaplar bekliyordum açıkçası sağlık olsun :)
5080?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,967
Üyeler
197,590
Son üye
burakzdmr
Geri