🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27 240hz 0.03ms HDMI Dp Hdr10 Qd-OLED Monitör 17.999 TL

Yeniden stok gelmiş gözüküyor düşünen arkadaşlar varsa.

1781372167701.webp

Peşin fiyatına her karta taksit yok hatta peşine taksit yapıncada alternatif baska modellere zaten helede 6 taksit secenekli düsünürsek peşine bakabiliyoruz. Abdullah beyin dediği gibi bedavalik bir durum yok abartmaya gerek yok. Ama şu anki haliyle elinde alinabilecek karta sahip olan taksitle alabilir bu fiyata. Aksi durumda amazondan az fazla verip fazpa taksitle başka ürün alınabilir

Yaw tandem oled bakınıyordum sürekli ama neredeyse yarı fiyatına 3.nesil qd oled arasında kaldım. Ne yapsam acaba bilemedim çok arada kaldım

Bu monitör 2k değil mi?
yes sir !
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaw tandem oled bakınıyordum sürekli ama neredeyse yarı fiyatına 3.nesil qd oled arasında kaldım. Ne yapsam acaba bilemedim çok arada kaldım
ışıklı ortamda kullanımda parlaklık ve renk değişimi size sorun olmuyorsa bu modeli alın bence 3 sene garantisi var zaten

Bu model ile LENOVO Legion 27Q-10 QHD 26.5 inç 240 Hz 0.03 ms QD-OLED Monitör 67E1GAC1TK
Düz ps5 için hangisi önerilir?

ürün kalitesi nasıldır acaba parafla 6 taksit almayı düşünüyorum

ürün kalitesi nasıldır acaba parafla 6 taksit almayı düşünüyorum
HDR doygunluğu iyi değil bir de malzemeden kısılmış bir model ama bu fiyata 3. Nesil glossy qd-oled için bence çok iyi

HDR doygunluğu iyi değil bir de malzemeden kısılmış bir model ama bu fiyata 3. Nesil glossy qd-oled için bence çok iyi
teşşekkürler ihtiyacım vardı iyi denk denk geldi fiyatı güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,364
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri