Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Ekler

• 2026-06-14_123422.webp
    2026-06-14_123422.webp
    247.1 KB · Hit: 294
düşen urun 1-2 dakika içinde uçuyor bazı urunler 30 saniye bile kalmıyor
Ücretsiz bu kadar olduğu kadar olmadığı kader nasipte ne varsa diyelim. İşi profesyonele dökeceksek belirli fiyat altında direk satın alma falanda yaptırabilir. Beğenmedin fiyatı iptal eder geçersin. İmkan olduktan sonra sınır yok.

Logitech G ASTRO A50 X beyaz olan modelini almıştım hoşuma gitmedi iade edeceğim. Ürünü zaten hayli hazırda depodan almıştım. Elimde emektar Xiaomi 1more Spearhead Vr Gaming H1005 var. Bu kulaklık gerçekten çok acayip ses kalitesi olsun bas olsun her türlü tatmin edebilen bir kulaklık. Ancak ne yazık ki G Astro A50x beni tatmin etmedi. 1More kulaklığımı emekli etmek istiyordum artık ama bir süre daha görev başında olacak gibi... Xiaomi'nin prime olduğu dönemlerde üretilmiş ve kısa süre sonra üretimi bitmiş bi ürün daha sonra zaten 1More markası da gitti...

Son düzenleme:
Logitech G ASTRO A50 X beyaz olan modelini almıştım hoşuma gitmedi iade edeceğim. Ürünü zaten hayli hazırda depodan almıştım. Elimde emektar Xiaomi 1more Spearhead Vr Gaming H1005 var. Bu kulaklık gerçekten çok acayip ses kalitesi olsun bas olsun her türlü tatmin edebilen bir kulaklık. Ancak ne yazık ki G Astro A50x beni tatmin etmedi. 1More kulaklığımı emekli etmek istiyordum artık ama bir süre daha görev başında olacak gibi... Xiaomi'nin prime olduğu dönemlerde üretilmiş ve kısa süre sonra üretimi bitmiş bi ürün daha sonra zaten 1More markası da gitti...
O fiyatı hakediyor mu? Ne özelliği var ? Hep görüp merak ettim ama almak içimden gelmedi

Depodan aldığım razer mousede arıza çıktı mh arena servısten degısım yaptırabılırsınız dedi ama bıldıgım kadarıyla depo ürünlerinde tek yol iade? Bilgisi olan var mı

Depodan aldığım razer mousede arıza çıktı mh arena servısten degısım yaptırabılırsınız dedi ama bıldıgım kadarıyla depo ürünlerinde tek yol iade? Bilgisi olan var mı
Yani birkaç defa sormuştum, sadece para iadesi var demişlerdi. Depo ürününü sıfır ürün ile değiştirmek pek mantığa oturmuyor zaten ama yine de mh ile görüşmek lazım.

Mouse tarzı ürünlerde faturaya bakılıyor. Amazonda sizden önceki kişinin fatura tarihi belirsiz olduğu için garantinin ne zaman başladığı da belirsiz oluyor doğal olarak sevisin kabul etmeme ihtimali var. Şansınızı deneyin servise gönderip.

O fiyatı hakediyor mu? Ne özelliği var ? Hep görüp merak ettim ama almak içimden gelmedi
2017 de logitech satın aldı hocam işte teknolojilerini vs kendi markasindada kullaniyor bende a50 gen4 var memnunum üründen mikrofon sesi kalitesi çok üstün diger firmalar daha yeni kaliteli mikrofonlara geçiyor yani, a50x veya gen5 almak istedim ama ilk çıktığı dönem türkiye'de yoktu giriside çok pahali oldu. Artık kablolu kulaklıkları kullanıyorum hocam yazın supermix4 kışın fiio ft1 tek zorluğu çay lavabo için zor o zaman kablosuz rahat oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,774
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri