acik hocam.Pbo açık mı bu oyun ekran kartı oyunu değil işlemci oyunu istersen 5090 tak
Oncelikle merhaba konu basliginda belirttigim gibi ekran kartim xfx 9060xt 16 gb islemci r5 7500f simdi soyle soyleyeyim valorantta 300 fps aliyorum ve bu fps fight esnasinda 270 lere dusuyor arkadasimin ddr4 sistemi var 4060 ekran karti var kendisinin fps degeri benle esit monitorum 300 hz sorun yok fps kisitlamasi falan da yok benim bekledigim 500 600 fps lerdeyken 300 fps almam ve 250 civarina inmesi hayal kirikligi oldu verebileceginiz bir oneri varsa bekliyorum.
windows power plani ultimate e al1920x1080 oynuyorum biosu hic guncellemedim ondan olabilir hocam tesekkur ederim ekran kartimin guncel olmasi lazim
işlemci kaç mhz'de çalışıyor onu da aç belki base clock hızında çalışıyorsa bu fpsleri alabilirsin
sadece yuksek var hocam zaten o ayar gecerliymis nihai var dediginiz o olabilir mi?windows power plani ultimate e al
nihai seçAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece yuksek var hocam zaten o ayar gecerliymis nihai var dediginiz o olabilir mi?
donanim hizlandirmali gpu zamanlamasini diyorsaniz acik ama baska bir seyden bahsediyorsaniz bilmiyorum.Ayarlardan çok izlemli mi neydi adı unuttum o açık mı
valorant oyun ayarlarında çok izlekli görselleştirme var onu açdonanim hizlandirmali gpu zamanlamasini diyorsaniz acik ama baska bir seyden bahsediyorsaniz bilmiyorum.
nihaiAlıntıyı görüntüle
sadece yuksek var hocam zaten o ayar gecerliymis nihai var dediginiz o olabilir mi?
işlemci kullanimi neden yüzde 73 maks 30 40 olmasi lazım arkada cok sey acik miAlıntıyı görüntüle
hee ondan bahsediyorsaniz o acik zatenvalorant oyun ayarlarında çok izlekli görselleştirme var onu aç
onu ben de anlamadim denilen cogu seyi yaptim aslindaBir şey eksik yada bir şey yanlış yapılıyor yoksa baktım bu sistem çok daha iyi fps alıyor görüyorum