7500f İslemci ve 9060xt 16gb Ekran Karti Bekledigim Performansi Vermiyor

Pbo açık mı bu oyun ekran kartı oyunu değil işlemci oyunu istersen 5090 tak

Oncelikle merhaba konu basliginda belirttigim gibi ekran kartim xfx 9060xt 16 gb islemci r5 7500f simdi soyle soyleyeyim valorantta 300 fps aliyorum ve bu fps fight esnasinda 270 lere dusuyor arkadasimin ddr4 sistemi var 4060 ekran karti var kendisinin fps degeri benle esit monitorum 300 hz sorun yok fps kisitlamasi falan da yok benim bekledigim 500 600 fps lerdeyken 300 fps almam ve 250 civarina inmesi hayal kirikligi oldu verebileceginiz bir oneri varsa bekliyorum.
1920x1080 oynuyorum biosu hic guncellemedim ondan olabilir hocam tesekkur ederim ekran kartimin guncel olmasi lazim
windows power plani ultimate e al

Ayarlardan çok izlemli mi neydi adı unuttum o açık mı

işlemci kaç mhz'de çalışıyor onu da aç belki base clock hızında çalışıyorsa bu fpsleri alabilirsin
1781439209122.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

windows power plani ultimate e al
sadece yuksek var hocam zaten o ayar gecerliymis nihai var dediginiz o olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle

sadece yuksek var hocam zaten o ayar gecerliymis nihai var dediginiz o olabilir mi?
nihai

Alıntıyı görüntüle

işlemci kullanimi neden yüzde 73 maks 30 40 olmasi lazım arkada cok sey acik mi

valorant oyun ayarlarında çok izlekli görselleştirme var onu aç
hee ondan bahsediyorsaniz o acik zaten

1781439855069.webp
nihai sectim ama hala boyle baska bir cozum yok mu arkadaslar?

Son düzenleme:
Bir şey eksik yada bir şey yanlış yapılıyor yoksa baktım bu sistem çok daha iyi fps alıyor görüyorum

Ayarlar kısmının hepsini atar mısın Bi grafik görüntü kısmını

Geri