7500f İslemci ve 9060xt 16gb Ekran Karti Bekledigim Performansi Vermiyor

Aga konudaki tüm mesajları okudum. Sen ne yap biliyomusun. Bios ayarlarını sıfırla pc ye de format at sürücüleri falan baştan adam akıllı kur chipset güncellemesini de yap çünkü aldığın değerler hiç normal değil.
valla tesekkur ederim ama suan pek mumkun degil yani bir de bilgisayari da yeni aldim icinden de anlamiyorum vatandan almistim gecen kampanyali bir sistem cikmisti ama kendilerine gotursem olur mu? kendileri montajladi zaten.

valla tesekkur ederim ama suan pek mumkun degil yani bir de bilgisayari da yeni aldim icinden de anlamiyorum vatandan almistim gecen kampanyali bir sistem cikmisti ama kendilerine gotursem olur mu? kendileri montajladi zaten.
Hocam kendilerine götür deki bi sıkıntı var değerlerim olması gerektiği gibi değil aynı sistemle başkaları çok dahs yüksek performans alıyor de iyice bakıp halletsinler bu sorun çözülmeden sistemi teslim almayacağını falan söyle biraz tehtitvari konuş :D

Hocam kendilerine götür deki bi sıkıntı var değerlerim olması gerektiği gibi değil aynı sistemle başkaları çok dahs yüksek performans alıyor de iyice bakıp halletsinler bu sorun çözülmeden sistemi teslim almayacağını falan söyle biraz tehtitvari konuş :D
tamamdir tesekkur ederim

Hocam format işi kolay ya en fazla birkaç saatini alır, yaptığın ayarların hepsini yaparsın yine aklindadir zaten cogu
Yani evet baya kolay bi iş YouTube shorts dan bile izleyerek 10 dakikada yapılabilecek bir şey. Koca kasayı al vatana götür onların dırdırlsrını dinle çözmelerini bekle falan çekilecek çile değil bence :D ama arkadaş bilgim yok diyor yapacak bişey yok. Ya yapmaya cesaret edecek yada vatana götürecek

Çok oyunculu oyunlar LOL, VOLO, CS, WOW, KNiGHT vs bu tek çekirdek performasina bağlı oyunlar olur genelde. Arkasinla Cyberpunk tarzı single player offline oyunlarda kıyas yap veya 8k çözünürlükte kıyas yap :).

Yani evet baya kolay bi iş YouTube shorts dan bile izleyerek 10 dakikada yapılabilecek bir şey. Koca kasayı al vatana götür onların dırdırlsrını dinle çözmelerini bekle falan çekilecek çile değil bence :D ama arkadaş bilgim yok diyor yapacak bişey yok. Ya yapmaya cesaret edecek yada vatana götürecek
olur evde yaparim o zaman sorun degil ya ben seyi de dusundum yazilimsal degilse diye ama evde de denerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok oyunculu oyunlar LOL, VOLO, CS, WOW, KNiGHT vs bu tek çekirdek performasina bağlı oyunlar olur genelde. Arkasinla Cyberpunk tarzı single player offline oyunlarda kıyas yap veya 8k çözünürlükte kıyas yap :).
Gta dan atsam olur mu?

olur evde yaparim o zaman sorun degil ya ben seyi de dusundum yazilimsal degilse diye ama evde de denerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gta dan atsam olur mu?
Hocam evde bi temiz format + kurulum yapın bakalım çözülecek mi eğer çözülmezse donanımdan şüphe edebiliriz ama ben donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum.

Hocam bu arada amd adrenalin uygulamasindan fabrika ayarlarina dondurdum ondan mi bilmiyorum arc raidersta 140 fps e kadar artti 100 den cs yi de ilk defa actim denemek icin yoldasta 350 fps veriyor suan ama valorantta sorun olabilir mi cs de yuksek ayarlar bu arada

suan valorantta test etme firsatim oldu 300 lerde gezen 350 lerde gezmeye basladi yine artis var 400 lerde degil ama olsun ddu yapmami oneren oldu etki eder mi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,350
Üyeler
197,667
Son üye
BNC BİLGİSAYAR
Geri