Hayırlı günler iyi forumlar sarı site ve diğer muadili sitelere yükledim 1 hafta oldu ilgilenen yok nakit ihtiyacım olduğu için acil satmam gerek nereye satabilirim fikrin olan var mı
İkinci el piyasasımı ölü? Ben hiç ölü bir fiyat görmedim hepsi sıfır ile yarışıyor.ikinci el piyasasi inanilmaz olu hep ikinci el degerinin yarisi teklif verenler olur hizli teklif istiyorsan. bir iki ay surer en az
alıcı ölü fiyat verirken satıcı fahiş fiyat teklif ediyorİkinci el piyasasımı ölü? Ben hiç ölü bir fiyat görmedim hepsi sıfır ile yarışıyor.
oluden anladigin sey fiyat ise diyecegim bisey yok XD dusunce yapini cok acik sekilde gosteriyorİkinci el piyasasımı ölü? Ben hiç ölü bir fiyat görmedim hepsi sıfır ile yarışıyor.
Oğluşum sen neye kudurdun? İkinci el Monitörün ne kadar etmesini bekliyorsun.oluden anladigin sey fiyat ise diyecegim bisey yok XD dusunce yapini cok acik sekilde gosteriyor
turkiyede insanların ortalaması olan 86 iqya sahip olduğunu anlıyorumOğluşum sen neye kudurdun? İkinci el Monitörün ne kadar etmesini bekliyorsun.
Keşke, ben de Türkçeyi nasıl bu kadar kötü kullanmayı başardığını anlasam.turkiyede insanların ortalaması olan 86 iqya sahip olduğunu anlıyorum