OLED Monitörümü Acil Nasıl Satarım

mesuti

80+
Reaksiyon skoru
67
Hayırlı günler iyi forumlar sarı site ve diğer muadili sitelere yükledim 1 hafta oldu ilgilenen yok nakit ihtiyacım olduğu için acil satmam gerek nereye satabilirim fikrin olan var mı

ikinci el piyasasi inanilmaz olu hep ikinci el degerinin yarisi teklif verenler olur hizli teklif istiyorsan. bir iki ay surer en az

Hayırlı günler iyi forumlar sarı site ve diğer muadili sitelere yükledim 1 hafta oldu ilgilenen yok nakit ihtiyacım olduğu için acil satmam gerek nereye satabilirim fikrin olan var mı

Reis keske marka modeli , Belirledigin fiyati ve varsa kusurunu iste Burn-in veya olu bixel veya takili pixel vea cizik gibi seyler vs. belirtsen daha iyi olurdu

yani tamam malum 2.el piyasasinda cok olucu var yani olu fiyat verenler vs.. ama ayni zamanda cok yuksek sacma fiyat yazan insanlarda var ve kimsenin bakmamasinin belkdie sebebi budur tabi bu sadece bir dusunce yanlsi analama seni suclamiyorum sadece ilk mesajinizi duzenleyin daha detayli monitor bilgisi verin ki insanlar daha iyi yardimci olsun size

link varsa ekle hocam mantıklı fiyatsa alan olur

Piyasa doymuş olabilir. Durum öyleyse ağzınla Kuş tutsan satamazsın. Bir de tatil zamanı.

Geri