🔥İndirim MSI Mag Forge M100a D60 ARGB Fanlı 600 W Micro Atx Oyuncu Kasası 2549tl

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,223
Son 6 ayın en düşük seviyesind ,uygun fiyatlı sistemler için değerlendirilebilecek seçeneklerden biri. Mesh ön paneli ve kutudan çıkan 3 adet 120 mm ile 1 adet 120 mm Auto RGB fanı sayesinde hava akışı konusunda avantaj sağlıyor. Kasa ile birlikte gelen 600W 80+ güç kaynağı E-Tier seviyesinde yer alıyor. Bu nedenle APU'lu veya düşük güç tüketimli sistemlerde mantıklı bir tercih olsa da, daha güçlü bileşenlerle kullanılacaksa mevcut PSU'nun satılarak daha kaliteli bir modelle değiştirilmesi daha doğru olacaktır.

Neden hocam? MAG serisini sevmeyenlerin olduğunu biliyorum ama eğer detay paylaşabilirseniz almak isteyen arkadaşlar için açıklayıcı olur. Daha yeni bilgisayar toplamamış olsaydım bu fiyata düşünürdüm çünkü.
İcindeki psu ile yaşanılıcak hemen hemen herseyi yasadim bi patlamadigi kaldı 0 abartı dengesiz voltaj droplar resetler vs vs , kasaya gelicek olursak bi kere kasa bit kadar kasanin kendisi hemen hemen normal boyutlarda gozuksede icerisi berbat taktigin kart alt tarafa baya yakin kaliyor sıcaklıgı ciddi sekilde etkiliyor nefes alma alanı yok kasanin fanlari bi hayli sesli, ufak bi bomba daha yan panel plastik 😂 kasanın portlarina taktigin usb bellegi cikartirken bile sorun yasiyorsun yani bu kasanin tekrar tekrar allah belasini versin.

İcindeki psu ile yaşanılıcak hemen hemen herseyi yasadim bi patlamadigi kaldı 0 abartı dengesiz voltaj droplar resetler vs vs , kasaya gelicek olursak bi kere kasa bit kadar kasanin kendisi hemen hemen normal boyutlarda gozuksede icerisi berbat taktigin kart alt tarafa baya yakin kaliyor sıcaklıgı ciddi sekilde etkiliyor nefes alma alanı yok kasanin fanlari bi hayli sesli, ufak bi bomba daha yan panel plastik 😂 kasanın portlarina taktigin usb bellegi cikartirken bile sorun yasiyorsun yani bu kasanin tekrar tekrar allah belasini versin.
psu konusunda bir şey diyemem ama kendim bu kasanın m100r olan modelini kullandım (yan cam tamperli bu arada) evet dediğiniz gibi anakartın eğer gpu slotu çok aşağıdaysa biraz büyük ve 30cm civarındaki uzun kartları takmakta zorluk çekilebiliyor ve aşağı kısma çok yakın oluyor ama eğer 2 fanlı bir kart takacaksanız ve anakartın gpu slotuda biraz yukarıdaysa hiç bir sorun yaşamadan aşırı kompak bir kasa olarak kullanılabiliyor. usb portlarında hiç bir sorun yaşamadım m100a modeliyle aynı portlar vardır diye düşünüyorum biraz şans işi bu durumlar.

PSU için gerekli bilgiyi arkadaş vermiş, kasa da en az PSU kadar kötü.

psu konusunda bir şey diyemem ama kendim bu kasanın m100r olan modelini kullandım (yan cam tamperli bu arada) evet dediğiniz gibi anakartın eğer gpu slotu çok aşağıdaysa biraz büyük ve 30cm civarındaki uzun kartları takmakta zorluk çekilebiliyor ve aşağı kısma çok yakın oluyor ama eğer 2 fanlı bir kart takacaksanız ve anakartın gpu slotuda biraz yukarıdaysa hiç bir sorun yaşamadan aşırı kompak bir kasa olarak kullanılabiliyor. usb portlarında hiç bir sorun yaşamadım m100a modeliyle aynı portlar vardır diye düşünüyorum biraz şans işi bu durumlar.
Canım hocam r modeli kesin daha iyidir ama bu arkadasin tadini yalnizca kullanan bilir 🙏

hocam 3-4 yıldır canar ofis kasası + platoon 500w psu ile idare ettim sence bu bana engel olabilir mi

Canım hocam r modeli kesin daha iyidir ama bu arkadasin tadini yalnizca kullanan bilir 🙏
arada dehşet fiyat farkı yoktu diye hatırlıyorum ana farklar tamperli cam, argb fanlar

PSU satarsanız kasa ikinci el fiyatından uyguna gelir. Alırsanız ama satın yani.

PSU için gerekli bilgiyi arkadaş vermiş, kasa da en az PSU kadar kötü.
içindeki psu msi mag a600dn mi?
ben mag a600dn almayı düşünüyorum da

Psu ne marka bilen varmı kasa var bende damperli cam olanı ısınma pek olmuyor düzgün FN kontrolcü işinizo görür fanlar msi olursa gayet iyi perfonmans var 1400rpm kadar çıkar küçük kasa için yeterli Psu msi değilse de alinir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,184
Üyeler
197,832
Son üye
Bedirhancvr
Geri