❌İndirim Bitti! Intel Core Ultra 9 285k 3.7ghz 24.999₺

18000 lira
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

h

hocam cok övüldü. Birde Nebi Akgün de izliyorum o yüzden aldım 120w bu işlemci hadi 180 ç
s
övülüyor da onun da bir sınırı var ryzen 9 işlemci o soğutmaya emanet edilmemeli, kasanın hava akışı da çok iyi değilse direkt nanay. ayrıca soğutucuların üstünde yazan tdp gerçek soğutabileceği tdp'si değil yani ancak yarısını belki 1/3'ünü soğutabiliyorlar watt olarak.
sıvı soğutmadan korkuyorum biraz . ryzen9 9900x3d için hangi sogutucuyu almalıyım 360 sıvı şartmı

270K verimli gayet. Siz 14. Nesille karıştırıyorsunuz bence.

Bir de R9 alsan o işlemciyi de onunla soğutamazsın ki üst düzey işlemci bunlar ısınır yani segmentine uygun üst seviye sıvı soğutma ile kullanılmalı.
9 9900x3d aldım elimde sogutucuyu bekliyordum montaj için. Bunu ne ile soğutabilirim peki. Elimi sürmeden iademi etsem keyfim kaçtı biraz. Nebi Akgünün testlerinde soğutuluyordu

s

sıvı soğutmadan korkuyorum biraz . ryzen9 9900x3d için hangi sogutucuyu almalıyım 360 sıvı şartmı

9 9900x3d aldım elimde sogutucuyu bekliyordum montaj için. Bunu ne ile soğutabilirim peki. Elimi sürmeden iademi etsem keyfim kaçtı biraz. Nebi Akgünün testlerinde soğutuluyordu
kasa destekliyorsa 360 daha iyi olur, sadece oyun oynasan kıl payı yeter belki de işlemci odaklı kullanıcam diyorsun.

kasa destekliyorsa 360 daha iyi olur, sadece oyun oynasan kıl payı yeter belki de işlemci odaklı kullanıcam diyorsun.
evet oyun aslında ama şöyle . Metin2 oynuyorum ben 60-80 client arası açacagım

şimdi güzel bi arctic liquid3 pro aldık mesela 5 bin liraya. Pompa bilmemne arıza vs olmasından bunla uğraşmaktan çekiniyorum ve istemiyorum. öyle bişeyde var.

şimdi güzel bi arctic liquid3 pro aldık mesela 5 bin liraya. Pompa bilmemne arıza vs olmasından bunla uğraşmaktan çekiniyorum ve istemiyorum. öyle bişeyde var.
sıvı soğutma zaten yıllardır olan bir şey öyle hatalar kalmadı artık. ve arctic kaliteli bir marka, al 10 yıldan aşağı bozulmaz öyle söyleyeyim. ki 360mm almaya mecbursun işlemcinin hakkını vermek istiyorsan.

sıvı soğutma zaten yıllardır olan bir şey öyle hatalar kalmadı artık. ve arctic kaliteli bir marka, al 10 yıldan aşağı bozulmaz öyle söyleyeyim. ki 360mm almaya mecbursun işlemcinin hakkını vermek istiyorsan.
bi bakayım duruma. Kutusunu açmadan iade kabul ederlerse eğer olmadı öyle yapayım

çekinme hocam 4-5 yıl sorun çıkarcağını düşünmüyorum kaliteli kendini ispatlamış bir sıvı soğutmanın. Ayrıca kasa içinde çok daha hoş gözüküyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,973
Üyeler
197,590
Son üye
burakzdmr
Geri