❌İndirim Bitti! Intel Core Ultra 9 285k 3.7ghz 24.999₺

Kesinlikle almayın performansı 270kdan kötü ve eski, 270k 18k fiyatı var.

Konu açarken bir araştırın en kötü yapay zekaya sorun be kardeşim, bilmeyen başka biri indirim var diye alabilir büyük hata yapabilir, konu kapanmalı bence.

10bine alınır

Adının hürmetine 9.999Tl`ye alınır.

Arkadaşlar ürün alınır alınmaz ayrı konu zaten konuşuyoruz, fakat paylaşım yapan arkadaşların emeği gözümde bambaşka, üründe indirim varsa paylaşılmalidir bizde görüp degerlendiririz fakat bunu kimsenin kalbini kırmadan yapın, bu şekilde demorolize etmeyelim teşekkürler

Arkadaşlar ürün alınır alınmaz ayrı konu zaten konuşuyoruz, fakat paylaşım yapan arkadaşların emeği gözümde bambaşka, üründe indirim varsa paylaşılmalidir bizde görüp degerlendiririz fakat bunu kimsenin kalbini kırmadan yapın, bu şekilde demorolize etmeyelim teşekkürler
emek nerede ben tam göremedim? her önüne geleni indirim diye paylaşmak emekse çok emek var burda

Konuyu açan arkadaş gibi fikri olmayan biri indirim görüp alırsa sonra çok üzülür ben onun derdindeyim

9900x3d üzmez gayet iyi işlemci
tabii ki hocam zaten ben ryzen 5 5600 kullanaıyordum. Fakat amaç biraz farklıydı ben uygun diye aldım dedigim gibi 9950x düşünmüştüm. İntelden korkmasaydım ve son zamanlarda nerdeyse kullanılmamaya başlamasaydı hazır sistemlerde. İntel 270k 285k herneyse ona yönelirdim. Aynı paraya çekirdekli işlerde iyi performans alma bilgisini bilmiyordum. Birde çok ısınıyor falan dendi ben mesela phantom spirit aldım 9900x3d için nasipse soğutucam onunla. İntel alınca simdi 360 sıvı alcaz yok pompa bozuldu yok bilmemne tedirgin oluyom ben

tabii ki hocam zaten ben ryzen 5 5600 kullanaıyordum. Fakat amaç biraz farklıydı ben uygun diye aldım dedigim gibi 9950x düşünmüştüm. İntelden korkmasaydım ve son zamanlarda nerdeyse kullanılmamaya başlamasaydı hazır sistemlerde. İntel 270k 285k herneyse ona yönelirdim. Aynı paraya çekirdekli işlerde iyi performans alma bilgisini bilmiyordum. Birde çok ısınıyor falan dendi ben mesela phantom spirit aldım 9900x3d için nasipse soğutucam onunla. İntel alınca simdi 360 sıvı alcaz yok pompa bozuldu yok bilmemne tedirgin oluyom ben
Kaça aldınız 9900X3D'yi? Merak ettim.

phantom spiritle 9900x3d'yi soğutmayı bekleme hocam bir de çok çekirdek odaklı işler yapıcam diyorsun..

18000 lira
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

h

hocam cok övüldü. Birde Nebi Akgün de izliyorum o yüzden aldım 120w bu işlemci hadi 180 çeksin
övülüyor da onun da bir sınırı var ryzen 9 işlemci o soğutmaya emanet edilmemeli, kasanın hava akışı da çok iyi değilse direkt nanay. ayrıca soğutucuların üstünde yazan tdp gerçek soğutabileceği tdp'si değil yani ancak yarısını belki 1/3'ünü soğutabiliyorlar watt olarak.

270K verimli gayet. Siz 14. Nesille karıştırıyorsunuz bence.

Bir de R9 alsan o işlemciyi de onunla soğutamazsın ki üst düzey işlemci bunlar ısınır yani segmentine uygun üst seviye sıvı soğutma ile kullanılmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,980
Üyeler
197,593
Son üye
Mehmetcn97202
Geri