800.000 - 900.000tl Bandında Araba Önerisi

Merhabalar, 900.000TL bütçem var, 5 bin bile olsa üstüne çıkamam :D. 800-900 bandında mümkünse 100 bin km altı, +2019 model, kronik problemi olmayan, fazla yakmayan, parçası ve ustası kolay bulunan, parçası ucuz olan, hatchback araç önerisinde bulunur musunuz? Dizel veya benzinli hangisi iyidir, artıları ve eksileri ne olur bilemiyorum. İlk arabam olacak ve mekanik kısmında bilgili değilim, araç alırken nelere dikkat etmeliyim vs. hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Egea (hybrid olmayacak) al gec, guzel bir ornegini bulursun o butcede. Piyasasi hizli, sedan tercihen (hb yazmissiniz ancak sedan bir egea daha mantikli olacaktir).

1.4 i20 veya i30 bakilabilir ayrica.

Stellantis grubuna bulasma!

Son düzenleme:
Citroen c elysee nasil olur. Fiat punto egea, toyota corolla, auris, yaris, peugeot , golf polo vs, ford fiesta
Aklima gelen modeller acaba filtreleyecek var midir?

Citroen c elysee nasil olur. Fiat punto egea, toyota corolla, auris, yaris, peugeot , golf polo vs, ford fiesta
Aklima gelen modeller acaba filtreleyecek var midir?
Egea ve c elysee haric saydıklarının tamamının haşatları o para

egea e-torq bak sorunsuz benzinli otomatik ama sedan. Clio 1.0 tce otomatik de iyidir performanslı yeterli ve ciddi problemi yok dediği gibi.

egea e-torq bak sorunsuz benzinli otomatik ama sedan. Clio 1.0 tce otomatik de iyidir performanslı yeterli ve ciddi problemi yok dediği gibi.
1.0 tce sorunsuz bir motor değil eski nesil 0.9 lardaki sorunsuzluk yok. Egeanın hakkı 1.6mjettir. 1.4 harici benzinli/hibritlerin piyasası ölü

1.0 tce sorunsuz bir motor değil eski nesil 0.9 lardaki sorunsuzluk yok. Egeanın hakkı 1.6mjettir. 1.4 harici benzinli/hibritlerin piyasası ölü
Sorunsuz değil de çok ufak şeyler var termostat arıza veriyor bir de 50 binde bir buji değiştirmek lazım başka problemi yok motor kulağı ses yapabiliyor bazen onu da kendin bile çözebiliyorsun

1.4 harici benzinli/hibritlerin piyasası ölü
Orası öyle evet ama piyasaya bakmanın çok bir önemi yok bence. Hızlı satılacak diye dizel alacağıma yavaş satılsın sorunsuz benzinli almak bana kalırsa daha doğru.

Sorunsuz değil de çok ufak şeyler var termostat arıza veriyor bir de 50 binde bir buji değiştirmek lazım başka problemi yok motor kulağı ses yapabiliyor bazen onu da kendin bile çözebiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orası öyle evet.
Eski 100lüklerde turbo wastegate sorunları yaygın yeni nesil 90lıklarda motor gücünü düşürdüler çözmek icinde ben girmezdim şahsen.

Eski 100lüklerde turbo wastegate sorunları yaygın
Evet bu vardı en ciddi. 2021 ve sonrası 90 a düşürüldü
@Henry Avery hocam zaten benzinli pek seçenek yok ya (konu sahibi arkadaş benzinli olsun diye belirtmemiş fark etmez demiş ama benzinli daha mantıklı diye diyorum) hele otomatikse hiç yok denilebilir yanlış mıyım

Evet bu vardı en ciddi. 2021 ve sonrası 90 a düşürüldü
@Henry Avery hocam zaten benzinli pek seçenek yok ya (konu sahibi arkadaş benzinli olsun diye belirtmemiş fark etmez demiş ama benzinli daha mantıklı diye diyorum) hele otomatikse hiç yok denilebilir yanlış mıyım
Evet haklısın zaten bende o yüzden clio 4 0.9tce önermiştim istanbul içi sorun cıkarmayacak bir araba sorun yok bişey yok kaportası bakkalda bilre var ilk arabası olacakmış arkadaşın birde. Manuel olur demiş birde arkadaş. Yoksa ben kendim gidip bu para w211 alırım yani herkesin kendine güveni başka

Bebek gibi araba ya sevmeyenleri anlayamıyorum egea polo alacağıma bunu alırım krallar gibi gezerim
Araba cok hos hos olmayada manuel 1.4 motor giulettayada binilmez ya

Bebek gibi araba ya sevmeyenleri anlayamıyorum egea polo alacağıma bunu alırım krallar gibi gezerim
Yılı geri donanım yok hiçbir şey yok manuel vites. Görünüşü güzel ve sürüş keyfi dışında hiçbir şeyi yok arabanın kral

Geri