bi 15k daha ver fazla verme.!Amaç ne hocam ? VRAM lazım desem VRAM avantajı da yok, neden takaslıyorsunuz ?
Sacmalık 4070ti a düşmek 12 vrami kurtaran mfg yok oluyorBende şuan Palit İnfinty 3 Fanlı RTX 5070 var tuf Gaming rtx 4070ti geçeceğim üste para vermem gerekirmi ne kadar vermem gerekir?
Asus tuf olduğu için aklıma yatmıştı marka farkıÖncelikle 5070’ten 4070 ti geçişi hayatımda duyduğum en saçma fikir. Keşke hiç tanık olmasaydım bu konuya. Mantığını anlamama yardım edersen sevinirim. Aynı güçte daha güncel bir kart verip daha eski bir kart ve üstüne para vermeni aklına getirecek ne yanı var senin için bu modelde?
Hocam 4070Ti 12GB ile 5070 12 GB aynısının laciverti niye takas ediyorsunuz 5070 daha güncel bir kart. Adamın size üste para vermesi bile lazım.Bende şuan Palit İnfinty 3 Fanlı RTX 5070 var tuf Gaming rtx 4070ti geçeceğim üste para vermem gerekirmi ne kadar vermem gerekir?
Kral su hayatta daha kötü az karar vardır sabaha kadar tuf olsun 5070 5070tirAsus tuf olduğu için aklıma yatmıştı marka farkı
Hocam içindeki ekran kartı aynı ekran kartı Asus TUF olunca fazla FPS vermiyor. Umarım takaslayıp bide üste para vermek gibi bir hata yapmazsınız.Asus tuf olduğu için aklıma yatmıştı marka farkı
Hocam bence bu işe girmeyin çok mantıksız.Bende şuan Palit İnfinty 3 Fanlı RTX 5070 var tuf Gaming rtx 4070ti geçeceğim üste para vermem gerekirmi ne kadar vermem gerekir?
Hocam 4070Ti 12GB ile 5070 12 GB aynısının laciverti niye takas ediyorsunuz 5070 daha güncel bir kart. Adamın size üste para vermesi bile lazım.
Kral su hayatta daha kötü az karar vardır sabaha kadar tuf olsun 5070 5070tir
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için peki ben sistemi tamamen asusa çevirmek istiyorum ekran kartımı nekadara satabilirim yada nasıl manrıklı bir takas yapabilirimYeni ürün her zaman daha avantajlı olur. Güncelleme vs . Saf güç olarak aynı olabilirler lakin 5000 serisi avantajları daha iyi.
Asus fahiş fiyat sunuyor ekran kartlarında onermem gecmeni bu kartı kullan bi süre 6000 sersii cıkınca gecersinAnladım teşekkür ederim cevaplarınız için peki ben sistemi tamamen asusa çevirmek istiyorum ekran kartımı nekadara satabilirim yada nasıl manrıklı bir takas yapabilirim