Bu Mouse Alınır mı Rampage Smx-R66 Rocket

mhly

80+
Reaksiyon skoru
0
Takılmalık oyunlar için mi yoksa fps için mi alacaksın

cs2 için alacam eski mouse kırdım
Fps oyunları için kesinlikle doğru seçenek bu deil Rampage GameBooster filan bunlardan uzak dur Hem mouselar ağır hemde kablolu olması daha çok yoruyor sensörü de eski ve kötü yani Cs2 yi çok kasmıyorsan zevkine oynuyorsan 600 800 arasına güzel mouse ler var ama ciddi oyuncuysan min 1500 tl harcaman gerekebilir ama o 1500 tl yi verdiğine gerçekten değecek fps oyuncusu olduğumdan diyorum

Fps oyunları için kesinlikle doğru seçenek bu deil Rampage GameBooster filan bunlardan uzak dur Hem mouselar ağır hemde kablolu olması daha çok yoruyor sensörü de eski ve kötü yani Cs2 yi çok kasmıyorsan zevkine oynuyorsan 600 800 arasına güzel mouse ler var ama ciddi oyuncuysan min 1500 tl harcaman gerekebilir ama o 1500 tl yi verdiğine gerçekten değecek fps oyuncusu olduğumdan diyorum
SENCE İNDİRİM BEKLEMELİMİYİM KRAL GEÇEN GÜN LENOVO M410 400 LİRA OLMUŞTU BİRDAHA BÖYLE FIRSAT GELSE ALIRIMDA SENCE GELİR Mİ YOKSA YAPACAK BİŞİ YOK DİYİP 1.5 K PARA BASMAM LAZIM MI

SENCE İNDİRİM BEKLEMELİMİYİM KRAL GEÇEN GÜN LENOVO M410 400 LİRA OLMUŞTU BİRDAHA BÖYLE FIRSAT GELSE ALIRIMDA SENCE GELİR Mİ YOKSA YAPACAK BİŞİ YOK DİYİP 1.5 K PARA BASMAM LAZIM MI
Yani ben sana 1500 tl lik mouse un avantajlarını

En son model Sensör gücü Fps oyunları için en iyi okuma hızı

32000 Dpi hızı

45-50 Gram olması fps oyunlarında fazla etkili flick atmalar ve dönüşler için

Alacağın mouseler 250-500hz Önereceğim mouse 1000hz profosyönel bi oyuncu deilsen 8000hz bir mouse a min 3400 tl vermene gerek yok

Yani ben sana 1500 tl lik mouse un avantajlarını

En son model Sensör gücü Fps oyunları için en iyi okuma hızı

32000 Dpi hızı

45-50 Gram olması fps oyunlarında fazla etkili flick atmalar ve dönüşler için

Alacağın mouseler 250-500hz Önereceğim mouse 1000hz profosyönel bi oyuncu deilsen 8000hz bir mouse a min 3400 tl vermene gerek yok
KANKA SANA KONU AÇTIĞIM MOUSEDA 1000HZ

KANKA SANA KONU AÇTIĞIM MOUSEDA 1000HZ
Senin söylediğin mouse sensörü kötü ve 75 gram ayrıca kablolu olması da Çekiştirmelerde zorlar

Benim söyleyeceğim mouse Sensörü iyi kablosuz ve 45 ile 75 gram mouse arasında ne fark olabilir deme oluyo 88 gram mouse dan Logitech superlight 2 ye geçtim fazlasıyla fark var hem günlük kullanımdada iyi bileğin yorulmaz

model önerim yok ama gaminggecelerinde cumaları çok uyguna düşüyor orta seviye mouselar

Evet vereceğin farka değer, şu ürün alınabilir. Rampage, Gamepower ₺1000 altı ürünlerinden her türlü daha iyi.

Özellikle 3395 veya 3950 sensörler, 180 dönerken farenin titremesini engeller, daha az güç tüketir, headshot atacağın durumlarda fareyi çok daha iyi durdurursun. Yani ucuz farelere göre kontrol daha çok sende hissedersin. İçerisindeki switchler de genelde daha uzun ömürlü (basım ömrü) olur.

Ama böyle bir ürün alacaksan, en kötü KlasseGear PRO gibi bir mouse pad yüzeyi de lazım belirteyim.

hocam ips çok düşüktür onun ayrıca g de çok düşüktür onda en düşük 2400dpi 2 sensde oynarsın ki o da çok kötü deneyim yaşatır becne 1k ya eli yüzü düzgün bir mouse bak

• Beğen
Reaksiyonlar: mhly
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,964
Üyeler
197,589
Son üye
Felox
Geri