uyguna laptop şarj cihazı arayanlar için güzel bir seçenek
hocam 100w hemde gan bir makine bu biraz tuzlu olabilir ama taşınabilir şarj aleti arıyorsan daha ucuzu kaç kere denk gelir bilmemKaç paralık bir secenek acaba
Başlıkta fiyat yazmayınca gırgırına yazdımhocam 100w hemde gan bir makine bu biraz tuzlu olabilir ama taşınabilir şarj aleti arıyorsan daha ucuzu kaç kere denk gelir bilmem
doğru söylüyorsunuz hocam ekledim hemenBaşlıkta fiyat yazmayınca gırgırına yazdım
benim 120 Watt xiaomi şarjıda o fiyata belki de daha ucuz pek bir indirim göremedim gerçi biz Iraktan alıyoruz o sayılıyor demihocam 100w hemde gan bir makine bu biraz tuzlu olabilir ama taşınabilir şarj aleti arıyorsan daha ucuzu kaç kere denk gelir bilmem
hayır 100 de verebiliyor aynı ürünü kullanıyorum 70w iki portta dolu olduğu durumda oluyorTek kanaldan 100w veremiyor 70 veriyor
benim 120 Watt xiaomi şarjıda o fiyata belki de daha ucuz pek bir indirim göremedim gerçi biz Iraktan alıyoruz o sayılıyor demi![]()
teşekkür ederimhayır 100 de verebiliyor aynı ürünü kullanıyorum 70w iki portta dolu olduğu durumda oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam aynı şey değil ama olsun seninde gönlün olsun