Yardım Seçemedim, 4 Telefondan Hangisi Daha Mantıklı?

frose

80+
Reaksiyon skoru
2
Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
Kız kardeşime alacağım kamerasının iyi olması en önemlisi. Batarya, güncelleme vs her telefonda önemli tabii ki.
Kamerası v70fe den daha iyi olduğu için V60 düşünüyorum hazır bu fiyata bulmuşken ama vivo kullanmadım daha önce fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler

anlik secim yapmam gereken zamanda s25 fe tercih etmistim 33k civari bir seye memnunum

Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
Kız kardeşime alacağım kamerasının iyi olması en önemlisi. Batarya, güncelleme vs her telefonda önemli tabii ki.
Kamerası v70fe den daha iyi olduğu için V60 düşünüyorum hazır bu fiyata bulmuşken ama vivo kullanmadım daha önce fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler
15t pro ya çıkabilirsen al derim ikinci el de S24 ultra 40 a bulursun bence

Sıfır istiyor peder
O zaman 15t pro al hocam hem 9400+ var hem android 20 ye kadar alacak.
Her konuda iyi gibi Vivo V serisi alacaksın orta segment işlemci var.
İphone 16e vs gibi telefonlar tek kamera küçük sensör.
S25FE 35 binden fazla verme 40 verilmez. Hepsiburada 35 şu an.

Yapay zeka abim şöyle diyor.

Vivo V60 – 32K: Kamera öncelikse alınır. Özellikle portre, insan çekimi, zoom ve selfie için güçlü.
Oppo Reno15 – 40K: Kamera/video iyi ama V60’tan 8K pahalı; fiyat farkı düşündürüyor.
Samsung S25 FE – 40K: En güvenli yazılım/güncelleme seçimi ama kamera için fiyat farkı çok cazip değil.
Vivo V70 FE – 33K: Batarya çok iyi, selfie iyi; ama kamera kalitesi için V60’ın yerine koymazdım.

Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
snapdragon 7 gen için yüksek fiyatlar. Ben s25 fe alırdım.

Yapay zeka abim şöyle diyor.

Vivo V60 – 32K: Kamera öncelikse alınır. Özellikle portre, insan çekimi, zoom ve selfie için güçlü.
Oppo Reno15 – 40K: Kamera/video iyi ama V60’tan 8K pahalı; fiyat farkı düşündürüyor.
Samsung S25 FE – 40K: En güvenli yazılım/güncelleme seçimi ama kamera için fiyat farkı çok cazip değil.
Vivo V70 FE – 33K: Batarya çok iyi, selfie iyi; ama kamera kalitesi için V60’ın yerine koymazdım.
Ben de yapay zeka ile kullanım senaryosuna göre detaylı bi araştırma yaptım ama karar veremedim teşekkürler

Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
Bütçen El Veriyorsa Hazır Fiyat Güzelken Yapıştır Derim .

ilk telefon olacaksa vivo 70 fe özellik olarak hepsinden daha iyi duruyor ama malzeme kalitesi ve stabilize çalışma olarak hiçbiri s25fe nin eline su dökemez. ilk telefon eşek muamelesi görür eğer öyle kullanıcaksan s25fe alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,990
Üyeler
197,598
Son üye
himkc
Geri