İlk Araba Olarak 99 Subaru Alınır mı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,228
Subaru ımpreza çok seviyorum 99 model 250bin km 1.6 90 küsür beygir 350bin gibi bi fiyatı var 22 yaşında ilk araba için uygun olur mu

Normal Toyota bulursan kaçırma. Usta usta gezmezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

99 model subaru 250 bin km biraz komik rakam. Eğerki motoru yeniden toplanıp km sıfırlanmışsa belki motoru katettiği mesafedir.

2016 toyota var bende. 170 bin km menzilli.

Normal Toyota bulursan kaçırma. Usta usta gezmezsin.

99 model subaru 250 bin km biraz komik rakam. Eğerki motoru yeniden toplanıp km sıfırlanmışsa belki motoru katettiği mesafedir.

2016 toyota var bende. 170 bin km menzilli.
Subaru usta usta gezdirir mi?

yedek parçası pahalı spesifik usta isteyen arabalardan uzak durun bende 2011 mitsubishi colt var triger zinciri ses yapmaya başladı son 1 aydır 450bin lira arabamın değeri 85 bin lira zincir değiştirme masrafı çıktı yetkili serviste ve açılınca masraf artabilir bilgisi iletildi yaptırmadım tabii ki 60 binlira işçilik. yazıyor fiyat teklifinde ve bence daha fazla 3 4 bine zincir alınabiliyor.

Subaru usta usta gezdirir mi?
Sonuçta baya yaşlı araç. Bence parçası da fazla bulunmaz çünkü herkeste olan bir araçta değil.
Parçasını satan da bulunmuyor niyetine 3 kat fiyat çekebilir.

Fazla paran yoksa Hundai Accent felan bilindik fazlalık kesimin kullandığı arabalardan al.

Bak sonra aldım başıma belayı demeyesin.

Beğendiysen al. Toyotalar gereksiz pahalı. Şahsen küçük modeller öneririm. Şehir içinde daha çevik olurlar. Ama zevk senin. Vuruğu çıkığı paslanmışı fazla yoksa al.

Beğendiysen al. Toyotalar gereksiz pahalı. Şahsen küçük modeller öneririm. Şehir içinde daha çevik olurlar. Ama zevk senin. Vuruğu çıkığı paslanmışı fazla yoksa al.
Şöyle bişey var. Toyota gereksiz pahalı değil. Fiyatına göre en sorunsuzun üretiyor adamlar.
neyse

Son düzenleme:
Subaru ımpreza çok seviyorum 99 model 250bin km 1.6 90 küsür beygir 350bin gibi bi fiyatı var 22 yaşında ilk araba için uygun olur mu
Rezalet bir araba 2.0 turbo yada 1.6 dit haric motoru yoksa bakilmaz hem multiport cok yakiyor hemde gitmiyor önerim o bütçeye fiat marea

Toyota da güzel bir mantık var. Olmayan parça bozulmaz. O yüzden adamlar çalışıyor fazla bir şey olmasınki çok fazla bozulmasın.

Rezalet bir araba 2.0 turbo yada 1.6 dit haric motoru yoksa bakilmaz hem multiport cok yakiyor hemde gitmiyor önerim o bütçeye fiat marea
350 bin'e Fiat Marea nerede var? Hemen alayım.

Toyota da güzel bir mantık var. Olmayan parça bozulmaz. O yüzden adamlar çalışıyor fazla bir şey olmasınki çok fazla bozulmasın.
Bide 2003 model benzinliye 600 bin isteniyor.

Bir arkadaşımda var Sürmesi zevkli olabilir dönüp bakılıyor fakat o gördüğün ralli arabasını bekleme. Aralarında dağlar kadar fark var. Ustasını bulamazsın zor. Bulsanda faiş fiyatlara işçilik ve parça bedelleri var. Uğraşacak başka birşeyin yoksa ve zamanın bol ise al başına belayı derim.

Geri