Noctua Sıvı Soğutmasını Duyurdu !! Noctua Nl-Lc1-36 🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,388
Ürün videosu:
Setup Videosu:
İnceleme Videosu:

MSRP: 250$

Son düzenleme:

Sıvı soğutmaya adım attığı an dominasyona başladı. Üzerine ekleye ekleye coşturur gibi bakalım.

Daha bir de pompasız sıvı soğutma işleri var, onda da son adımlara gelsinler, bu tarafta lider olur sessizlik/performans konusunda.

Sıvı soğutmaya adım attığı an dominasyona başladı. Üzerine ekleye ekleye coşturur gibi bakalım.

Daha bir de pompasız sıvı soğutma işleri var, onda da son adımlara gelsinler, bu tarafta lider olur sessizlik/performans konusunda.
250 dolardan msrp koymuşlar dominasyon falan olmaz yani, mesela asus rog çok iyi diye herkes rog mu alıyor? hayır. arctic lf3 pro 84 dolar :D

Bunun spec'lere baktım da, benim kasaya incompatible gibi bir şey diyor. Halbuki ölçüleri baya yakın Arctic ile hatta Arctic daha kalın.

Noctua 420
1781606234857.webp

Arctic Liquid Freezer III PRO 420
1781606245169.webp

Acaba benim kasaya olur mu ? Siyah modeli gelirse alıp deneyeceğim gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

250 dolardan msrp koymuşlar dominasyon falan olmaz yani, mesela asus rog çok iyi diye herkes rog mu alıyor? hayır. arctic lf3 pro 84 dolar :D
Testler önemli ya 240 bile birçok 360'dan daha iyi performans sağlıyorsa ve üstüne daha sessiz ise millet yine ikisini bir arada bulunduranı seçer gibi.

lf3 pro fanları bir tık faciaydı diye hatırlıyorum, hatta ondan dolayı standart lf3 falan alanlar vardı.

Bunun spec'lere baktım da, benim kasaya incompatible gibi bir şey diyor. Halbuki ölçüleri baya yakın Arctic ile hatta Arctic daha kalın.

Noctua 420
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Testler önemli ya 240 bile birçok 360'dan daha iyi performans sağlıyorsa ve üstüne daha sessiz ise millet yine ikisini bir arada bulunduranı seçer gibi.

lf3 pro fanları bir tık faciaydı diye hatırlıyorum, hatta ondan dolayı standart lf3 falan alanlar vardı.
Hava soğutman nasıl hocam sessiz mi ? Bende Noctua NH D15 G2 düşünüyorum. Hatta tüm kasaya noctua fan döşemeyi planlıyorum. Bütçem olursada asus 5080 noctua :)

Noctua 420
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

fiyatının çok olduğunu söylemek için örnek verdim, türkiye'ye geldiğinde 17500 ile 20000 arası bir fiyatı olacak muhtemelen. insafları varsa 17500 o da.

fiyatının çok olduğu söylemek için örnek verdim, türkiye'ye geldiğinde 17500 ile 20000 arası bir fiyatı olacak muhtemelen. insafları varsa 17500 o da.
Zaten yurtdışından alırım gibi. Burada vergi, gümrük ayağına dolandırıyorlar resmen.
Hava soğutman nasıl hocam sessiz mi ? Bende Noctua NH D15 G2 düşünüyorum. Hatta tüm kasaya noctua fan döşemeyi planlıyorum. Bütçem olursada asus 5080 noctua :)
Hava soğutma sessizliği gayet iyi, sadece kasamın önündeki standart fanlar iyi ses yapıyor onları da mecbur silent modda veya düşük rpm'de çalıştırıyorum. Fanları bir değişeceğim ama genel kasada. Noctua G2 fanları düşünüyorum chromax olanları ama bir türlü yurtdışından birine aldırma fırsatım olmadı.

250 doları görünce kapattım siteyi
Vergisiz bir de o fiyat 🙃

Noctua'nın fanları gerçekten çok sessiz ve performansları iyi. Keşke pahalı olmasalar. Bizde noctua yerine arctic p14 pro aldık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,095
Üyeler
197,615
Son üye
soner23
Geri