GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,645
Depolama koymamışlar bu seferNe var ne yok bilmiyorum ağ ürünleri bilgisayar aksesuarları var internet kafeciler arkadaş grupları faydalanabilir
İyi bir mous değil hocam. Alttaki skatezleri orjinalde çöp. Kesin değiştirmen lazım. DA V3 pro, sl2, sl2 dex filan kullandım. Şuan FinalMouse scream classic kullanıyorum.Logitech Süperlight 2 alınır mı 4200 gibi bir fiyata geliyor
hocam dolarda 100 al 10 tl öde ne zaman gelicek?Ne var ne yok bilmiyorum ağ ürünleri bilgisayar aksesuarları var internet kafeciler arkadaş grupları faydalanabilir
Evet olmuş ssd aldılar bir sürü bt hoparlör aldılar direksiyon seti aldılar koltuk aldılar geçen gün daha bir sürü insan pazar yerlerinden mediamarkt satıcılı cloud 3s aldı siz görmüyorsunuz diye iyi kampanya yapmadığı anlamına gelmiyorBaşlığı çantalarda 3 al 2 öde diye değişin hocam mediamarktın adam gibi ürün sattığı olmuş mu ki ?
kafasına esince iyi indirim yapıyor ama genelde tırtBaşlığı çantalarda 3 al 2 öde diye değişin hocam mediamarktın adam gibi ürün sattığı olmuş mu ki ?