Crisis İn The Kremlin: The Cold War Türkçe Yama Dosyaları Lazım (Atölye Kilitli)

templer

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar herkese,
Crisis in the Kremlin: The Cold War oyunu için Steam Atölyesi'nde Statism adlı kullanıcının hazırladığı çok güzel bir Türkçe çeviri modu var. Ancak oyun bende Steam üzerinde olmadığı için harici olarak indirmeye çalışıyorum.
Steam sunucuları anonim indirmelere kapatıldığı için ne SteamWorkshop.download gibi siteler ne de SteamCMD (anonymous giriş ile) üzerinden bu modu indirmeme izin vermiyor, sürekli hata alıyorum.
Eğer bu oyuna Steam üzerinden sahip olan ve Türkçe yamaya abone olan birisi varsa, bilgisayarındaki yama klasörünü arşivleyip (MediaFire, Google Drive vb. bir yere yükleyip) linkini paylaşabilir mi?
Modun Atölye Linki: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3612897349
Dosyaların Bilgisayarınızdaki Yolu: Steam\steamapps\workshop\content\1922740\3612897349
Bu klasörün içindeki dil dosyalarını paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Herkesin derdine derman olacam, beklemede kalın :D

Gençlik, oyunda tırkçe karakter sorunu var. Bir çok yol denedim fakat oyun bir türlü türkçe karakter tanımıyor. Oyun motoru Unity, tecrübeli arkadaşlar ne önerir?

Gençlik, oyunda tırkçe karakter sorunu var. Bir çok yol denedim fakat oyun bir türlü türkçe karakter tanımıyor. Oyun motoru Unity, tecrübeli arkadaşlar ne önerir?
Yazı fontlarını değiştir. Bazı fontlar Türkçe desteklemiyor. Hatta çoğu.

Yazı fontlarını değiştir. Bazı fontlar Türkçe desteklemiyor. Hatta çoğu.
Usta oyun motoru unity, uabea'dan font dosyalarına türkçe uyumlu versiyonlar enjekte ettim ama olmuyor. Ne yapabilirim?

Geri