Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,774
15 milyonluk daire ve 4 milyonluk arabanın yükünün sadece erkekte olduğunu düşünmek de bir hayli komik. Evlenmek istediğin kişiyi eğer sen de geçmiş bakımından temizsen temizini istemen doğaldır fakat değilsen de istemen komiktir, demek istediğim bu. Klasik ataerkil düşünceler içerisindesiniz, bence eski nesil bir düşünce bu.Olm bu konu buraya yazılır mı forumun %60-70 i patlak almaya razı sanki normal bişeymiş gibi bide bunun yargılayan insanları vatan haini ilan ediyor lar ben çalışacam 15 milyonluk daire alacam kapıya 4-5 milyonluk araba çekeceğim çalışacam edecem ne için başkasının koynuna girip benimle evlenecek bi kadın için mi yok arkadaş geçeceksiniz o işleri herkesle ilişkiye girmek için herşeyi normalleştiriyorsunuz bu ülkede lise 2-3 e gidip ilişki geçmişi olan insanlar var bu ne normal bişey nede normalleştirilebilecek bişey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben çevremde hiç böyle ilişkisi olanı görmedim. Arkadaşların enayi. Öyle ilişkinin olmayacağını kendileri bilmeleri gerekiyor.Valla hocam ben açık söylim bu zamana kadar değil bi sevgilim flörtüm bile olmadı ki bana saçma geliyor arkadaşlarımın var sokağa bile çıkmak için yok havla yok miyavla komutları alıyorlar