Hocam Sizce Bu Sistem Alınırkı

attığınız monitör ise bu sistem 2k'ya uygun pek gitmeyebilir
işlemci darboğaz yapmadıktan sonra neden 2k monitör şart olsun.Sistem 2kyı rahat çalıştırır daha iyi çözünürlük olsun diye diyorsan orası ayrı ama neden şart koştun?

Hocam işbankası var en para var qnb var hatırladıgım kadarıyla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 6k
1080p monitör tercih edin o zaman bu bütçede 2k bulamazsınız

işlemci darboğaz yapmadıktan sonra neden 2k monitör şart olsun.Sistem 2kyı rahat çalıştırır daha iyi çözünürlük olsun diye diyorsan orası ayrı ama neden şart koştun?
haklısınız bu sisteme 2k gider diye düşündüğüm için öyle dedim elbette zorunlu bir şey değil kullanıcıya göre değişir

1080p monitör tercih edin o zaman bu bütçede 2k bulamazsınız

haklısınız bu sisteme 2k gider diye düşündüğüm için öyle dedim elbette zorunlu bir şey değil kullanıcıya göre değişir
anlıyorum fakat bilmeyen biri 1k olmaz 2k almalıyım diyip bütçesini zorlamasın diye açıklamak istedim ayrıca 1k 27 inç monitörün de mantıklı bi seçim olmadığını düşünüyorum 25 inç daha mantıklı bi seçim olacaktır

anlıyorum fakat bilmeyen biri 1k olmaz 2k almalıyım diyip bütçesini zorlamasın diye açıklamak istedim ayrıca 1k 27 inç monitörün de mantıklı bi seçim olmadığını düşünüyorum 25 inç daha mantıklı bi seçim olacaktır
doğrudur katılıyorum bütçe belirtilseydi ona göre yardımcı olmaya çalışırdım

gayet güzel buda kasaya kötü deme sebebin dış görünüşümü? çünkü gayet güzel 4 fanlı yapıya sahip hava akışı güzel olur
Evet ama sorun degil ilerde akvaryum cekerim masada daha iyi duruyor

Hakkınızı helal edin beyler saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,743
Üyeler
198,826
Son üye
denachy