brtllx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 209
attığınız monitör ise bu sistem 2k'ya uygun pek gitmeyebilirHocam galiba peşin taksit sadece 3 taksit oluyor bilmiyorum hangi kart peki bu sisteme monitor gidermi
attığınız monitör ise bu sistem 2k'ya uygun pek gitmeyebilirHocam galiba peşin taksit sadece 3 taksit oluyor bilmiyorum hangi kart peki bu sisteme monitor gidermi
Ne alabilirmattığınız monitör ise bu sistem 2k'ya uygun pek gitmeyebilir
Hocam kart olarak ne var onu bi söyleseniz arkadaşlar yardımcı olacak.Hocam galiba peşin taksit sadece 3 taksit oluyor bilmiyorum hangi kart peki bu sisteme monitor gidermi
bütçe?Ne alabilirm
Hocam işbankası var en para var qnb var hatırladıgım kadarıyladetay verin o zaman hocam taksit hangi karta olacak
5 6kbütçe?
işlemci darboğaz yapmadıktan sonra neden 2k monitör şart olsun.Sistem 2kyı rahat çalıştırır daha iyi çözünürlük olsun diye diyorsan orası ayrı ama neden şart koştun?attığınız monitör ise bu sistem 2k'ya uygun pek gitmeyebilir
1080p monitör tercih edin o zaman bu bütçede 2k bulamazsınızHocam işbankası var en para var qnb var hatırladıgım kadarıyla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 6k
haklısınız bu sisteme 2k gider diye düşündüğüm için öyle dedim elbette zorunlu bir şey değil kullanıcıya göre değişirişlemci darboğaz yapmadıktan sonra neden 2k monitör şart olsun.Sistem 2kyı rahat çalıştırır daha iyi çözünürlük olsun diye diyorsan orası ayrı ama neden şart koştun?
anlıyorum fakat bilmeyen biri 1k olmaz 2k almalıyım diyip bütçesini zorlamasın diye açıklamak istedim ayrıca 1k 27 inç monitörün de mantıklı bi seçim olmadığını düşünüyorum 25 inç daha mantıklı bi seçim olacaktır1080p monitör tercih edin o zaman bu bütçede 2k bulamazsınız
haklısınız bu sisteme 2k gider diye düşündüğüm için öyle dedim elbette zorunlu bir şey değil kullanıcıya göre değişir
doğrudur katılıyorum bütçe belirtilseydi ona göre yardımcı olmaya çalışırdımanlıyorum fakat bilmeyen biri 1k olmaz 2k almalıyım diyip bütçesini zorlamasın diye açıklamak istedim ayrıca 1k 27 inç monitörün de mantıklı bi seçim olmadığını düşünüyorum 25 inç daha mantıklı bi seçim olacaktır
nvdia şart mı sadece oyun oynayacaksan 9070 xt daha f/p bi seçenek fps oranları da daha yüksek üstelik +4gb vramAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kusura bakma eklemistim ekleyememisim
Güc tüketimi cok farklımınvdia şart mı sadece oyun oynayacaksan 9070 xt daha f/p bi seçenek fps oranları da daha yüksek üstelik +4gb vram
gayet güzel buda kasaya kötü deme sebebin dış görünüşümü? çünkü gayet güzel 4 fanlı yapıya sahip hava akışı güzel olurGüc tüketimi cok farklımı
https://www.trendyol.com/game-garaj...vi-sogt-freedos-oyuncu-oem-paket-p-1157338818 bu nasıl acaba sorun olurmu trendyolda kasası sadece biraz kötü
Evet ama sorun degil ilerde akvaryum cekerim masada daha iyi duruyorgayet güzel buda kasaya kötü deme sebebin dış görünüşümü? çünkü gayet güzel 4 fanlı yapıya sahip hava akışı güzel olur