satıcıyı hepsiburada yapmanız lazım çünkü link başka bi satıcıya atıyor o yüzden gözükmemiş olabilir keşke sıcak fırsatlara açsaydınızMillette gözükmüyormuş anlamadım gitti nasıl indirim konusu yapacaz bilmiyorum![]()
Hocam öyle aman aman bir indirim yok. Normal fiyatı bu şekilde zaten. Direk ürün olarak bakma. Dramli Gen4 m2 7500 lira zaten. Ama hepsiburada satıcılı olması taksit imkanı falan güzel tabii ki.Ben aldım bu arada arkadaşlar iptal olur mu bilmiyorum![]()
bu fiyata bu ssd bedava, 8.5k dan aşagı yok akakçede, bunun denk kalitelisi nand olarak samsungtur, 3 farklı wd blue m2 kullandım hiçbirinde 1-2 yıl sonra access time sapıtması olmadı, değerleri iyi, performansı iyi, bu kaliteyi bu fiyata bulamazsın, hele ki sağlığı düşen kioxialarla hiç karşılaştırmaHocam öyle aman aman bir indirim yok. Normal fiyatı bu şekilde zaten. Direk ürün olarak bakma. Dramli Gen4 m2 7500 lira zaten. Ama hepsiburada satıcılı olması taksit imkanı falan güzel tabii ki.
Kötü fiyat demedim hocam ama ben sana sorayım 8500 liraya Corsair MP600 Pro NH veya KC3000 mi alırsın WD SN7100 mü? Cevap çok bariz olduğundan fiyatında normal olduğunu anladığını varsayıyorum.bu fiyata bu ssd bedava, 8.5k dan aşagı yok akakçede, bunun denk kalitelisi nand olarak samsungtur, 3 farklı wd blue m2 kullandım hiçbirinde 1-2 yıl sonra access time sapıtması olmadı, değerleri iyi, performansı iyi, bu kaliteyi bu fiyata bulamazsın, hele ki sağlığı düşen kioxialarla hiç karşılaştırma
Buna 7k verilmezdi hocam.Ben aldım bu arada arkadaşlar iptal olur mu bilmiyorum![]()
Bana pahalı geldi.Neden ?