Arkadaşım için bilgisayar arıyoruzda önerisi olan var mı? Bütçesi biraz esneyebilirmiş. 55 57 civarına.
Arkadaşım için bilgisayar arıyoruzda önerisi olan var mı? Bütçesi biraz esneyebilirmiş. 55 57 civarına.
hocam bu ultra serisi normalden farkı ne yaINTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
i5'den sonra gelen işlemciler hocam, i5 15. nesil çıkmadı da yerine bu geldi gibihocam bu ultra serisi normalden farkı ne ya
ultra serisi 13.ve 14. nesil intel işlemcilere göre daha az ısınıyor.hocam bu ultra serisi normalden farkı ne ya
i5'den sonra gelen işlemciler hocam, i5 15. nesil çıkmadı da yerine bu geldi gibi
performansları daha mı iyi bir sürü sistem görüyorum pişman eder mi acaba. i serisi almayacam ben amd düşünüyorum bu yeni intelleri bilmediğim için. ne yapsamultra serisi 13.ve 14. nesil intel işlemcilere göre daha az ısınıyor.
uygun fiyatlı bulunduğunda alınabilir yükseltme seçeneği olarak da fena değil abisi 270k falan var güçlü işlemciler yani. yukarıda attığım sistem çok f/p, işlemci zaten 9600x'e yakın performansta. kıyaslama videolarına bakabilirsin.performansları daha mı iyi bir sürü sistem görüyorum pişman eder mi acaba. i serisi almayacam ben amd düşünüyorum bu yeni intelleri bilmediğim için. ne yapsam
uygun fiyatlı bulunduğunda alınabilir yükseltme seçeneği olarak da fena değil abisi 270k falan var güçlü işlemciler yani. yukarıda attığım sistem çok f/p, işlemci zaten 9600x'e yakın performansta. kıyaslama videolarına bakabilirsin.
eski versyon amd ler için konuşsak 5600 e kadar olan işlemciler için tabii ki amd ama artık amd fp dan çıktı ama ben yinede amd taraftarıyım istersen yarın geceyi bekle gaming gecesi var ordan 50-55 bandında güzel bir sistem düşürürsünperformansları daha mı iyi bir sürü sistem görüyorum pişman eder mi acaba. i serisi almayacam ben amd düşünüyorum bu yeni intelleri bilmediğim için. ne yapsam
şuna baksana hocam 225f nasıl mesela b580de skıntıyokeski versyon amd ler için konuşsak 5600 e kadar olan işlemciler için tabii ki amd ama artık amd fp dan çıktı ama ben yinede amd taraftarıyım istersen yarın geceyi bekle gaming gecesi var ordan 50-55 bandında güzel bir sistem düşürürsün
Ultra 225F, eski nesil i5'lere göre daha güçlü.performansları daha mı iyi bir sürü sistem görüyorum pişman eder mi acaba. i serisi almayacam ben amd düşünüyorum bu yeni intelleri bilmediğim için. ne yapsam