Aynı düşünüyoruz ben de o aralarda düşünüyorum, ne zaman kazanç maksimize ediliyorsa o zaman yayınlarlar gibi.Bence 2027 de Ağustos sonu eylül başı civarı gelir. Millet tatilden dönmüş okullar başlamış olacak herkes evdeyken salıcaklar oyunu pc ye.
Kesinlikle ama dediğim gibi 19 Kasım'dan sonra Mayıs'a kadar çıkması ben imkansız görüyorum, teknolojik olarak değil. Marketing olarak mantıklı değil. Trendi çok uzun yürüyebilen bir oyun çünkü. Momentumu kaybetmemek için aralığı olabildiğince uzun tutarlar ama müşteriyi de bekleteceklerini sanmıyorum. O yüzden seneye bu aylarda geleceği söylenir PC'ye ray reconstruction'lı trailer falan olur, sonra Ağustos-Eylül gibi yayınlarlar.Bir süredir GTA 5 gibi olmayacağı söyleniyor. Zaten teknoloji de ilerledi artık o kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum çünkü PC pazarının ekmeğini acayip yiyorlar daha![]()
gta 6 cıktığında playlist olucak mı direkt yoksa gta5 ten mi oynayacağızBir süredir GTA 5 gibi olmayacağı söyleniyor. Zaten teknoloji de ilerledi artık o kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum çünkü PC pazarının ekmeğini acayip yiyorlar daha![]()
standart fiyattan şaşmazlar 70$ + edition olur 100$ falan.kaçdolar ile ön sipariş e açacaklar acaba
daha uzun sürer ya keşke öyle olmasadatahmini playstation itine cıktıktan 6ay sonra
sen markaları etiketlicem diye niye gidiyon normal kullanıcıları etiketliyon DPWOJADHJOĞAJIĞDPA
heşteg yapacağıma et yapmışımsen markaları etiketlicem diye niye gidiyon normal kullanıcıları etiketliyon DPWOJADHJOĞAJIĞDPA