Gta 6 25 Haziran'da Ön Siparişe Açılıyor!

Geçen sene bir heves pc topladık, işten güçten zaman kalmıyor ki başına oturalım. Gta ile tekrar motivasyon yakalarım inş.

youtubeden izleriz artık :peeposad: :peeposad: :peeposad:

Pc ne zaman gelicek belli mi

32802.webp

Bence 2027 de Ağustos sonu eylül başı civarı gelir. Millet tatilden dönmüş okullar başlamış olacak herkes evdeyken salıcaklar oyunu pc ye.
Aynı düşünüyoruz ben de o aralarda düşünüyorum, ne zaman kazanç maksimize ediliyorsa o zaman yayınlarlar gibi.

Bir süredir GTA 5 gibi olmayacağı söyleniyor. Zaten teknoloji de ilerledi artık o kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum çünkü PC pazarının ekmeğini acayip yiyorlar daha :D
Kesinlikle ama dediğim gibi 19 Kasım'dan sonra Mayıs'a kadar çıkması ben imkansız görüyorum, teknolojik olarak değil. Marketing olarak mantıklı değil. Trendi çok uzun yürüyebilen bir oyun çünkü. Momentumu kaybetmemek için aralığı olabildiğince uzun tutarlar ama müşteriyi de bekleteceklerini sanmıyorum. O yüzden seneye bu aylarda geleceği söylenir PC'ye ray reconstruction'lı trailer falan olur, sonra Ağustos-Eylül gibi yayınlarlar.

Sony ekmeğini yemeden pc ye çıkacağını zannetmiyorum

kaç 🫰 dolar ile ön sipariş e açacaklar acaba

Büyük bir bug sorun çıkmazsa ertelenmezse kasım aralık gibi PC ye port ederler ben bu sefer erken geleceğini düşünüyorum bir de direk geliyormuş :D
gta 6 çalıştıracak oem pc bekliyoruzzz #VATAN#itopya #GaminGen #Gamer[gen #abdullahkral

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Büyük bir bug sorun çıkmazsa ertelenmezse kasım aralık gibi PC ye port ederler ben bu sefer erken geleceğini düşünüyorum bir de direk geliyormuş :D
gta 6 çalıştıracak oem pc bekliyoruzzz @VATAN @itopya @GaminG gen @Gamer gen @abdullahağabey
sen markaları etiketlicem diye niye gidiyon normal kullanıcıları etiketliyon DPWOJADHJOĞAJIĞDPA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,321
Üyeler
197,865
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri