🔥İndirim Segotep Fz6 Pro 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 1359 TL (Troy Kartlara Özel)

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,279
TROY200 kodu ile başlıktaki fiyata düşüyor. Gaming gecesinde düştüğü fiyata oldukça yakın bir fiyata düşüyor 9700x ve 7800x3d gibi işlemcileri rahatlıkta soğutur ihtiyacı olan değerlendirebilir.

TROY200 kodu ile başlıktaki fiyata düşüyor. Gaming gecesinde düştüğü fiyata oldukça yakın bir fiyata düşüyor 9700x ve 7800x3d gibi işlemcileri rahatlıkta soğutur ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Kullanıyorum gozel Soğutucu

iyi fiyat 1800 e almıştım 1 hafta olmadı
Çok vermişsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar thermalright göre biraz sesli haberiniz olsun

3 ay kullandım 7800x3d için fakat fazla sesliydi. Peerles Assassin 120 se aldım onun yerine. üstüne biraz koyun thermalright alın derim

Kullanıyorum fan curve ayarladiktan sonra sesini cpu'yu zorlamadikca duymuyorum bile.

3 ay kullandım 7800x3d için fakat fazla sesliydi. Peerles Assassin 120 se aldım onun yerine. üstüne biraz koyun thermalright alın derim
Meraktan bakayım dedim fiyat farkına, muhtemelen stok bitmiş geriye sevmeye adam arayanlar kalmış .d

1000095477.webp

Meraktan bakayım dedim fiyat farkına, muhtemelen stok bitmiş geriye sevmeye adam arayanlar kalmış .d

Alıntıyı görüntüle

Stok bitmiş evet geming gen satıyordu 2k ya

bunun malzeme kalitesi biraz tırt diye biliyorum arkadaşta vardı soğutması fena değil ama

Geri