Kasa Topluyorum Yardımcı Olur Musunuz

Reaksiyon skoru
3
araştıra araştıra en son böyle bir toplama sistem kurdum kendime. Amacım rahat rahat fivem, valo, rust vs. Oyunları oynamak. Hikayeli oyunları da oynamak istiyorum fakat aksın yeter öyle aman aman grafikler şahane olsun küçük detaylar çok önemli falan gerek yok. Drop asla yemiyim yani eski laptopumdan travmalarım tetikleniyor.

Ekler

• 8CFA6764-2E8F-4924-BD48-2085068CF81E.webp
    8CFA6764-2E8F-4924-BD48-2085068CF81E.webp
    724 KB · Hit: 61
Pahalı hazır oem sistem halleri 65k bandında zaten. Bütçen kağıtta yazan gibi 75k ise ona göre sistem önerisi yapalım.

araştıra araştıra en son böyle bir toplama sistem kurdum kendime. Amacım rahat rahat fivem, valo, rust vs. Oyunları oynamak. Hikayeli oyunları da oynamak istiyorum fakat aksın yeter öyle aman aman grafikler şahane olsun küçük detaylar çok önemli falan gerek yok. Drop asla yemiyim yani eski laptopumdan travmalarım tetikleniyor.
Hocam paranız hazırsa yarın geceyi bekleyin. Her cuma incehesap saat 22.00 gaming gecesinde güzel sistemler satıyor onlardan birini özelleştirip alır keyfine bakarsın

Pahalı hazır oem sistem halleri 65k bandında zaten. Bütçen kağıtta yazan gibi 75k ise ona göre sistem önerisi yapalım.
Reis valla bayadır araştırıyorum hiç görmedim bu sistemden ucuz oem paket. Ekran kartı ve işlemci aynı eyvallah ama ram, ssd hadi onları geçtim kasa, psu, anakart resmen çöp koyuyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam paranız hazırsa yarın geceyi bekleyin. Her cuma incehesap saat 22.00 gaming gecesinde güzel sistemler satıyor onlardan birini özelleştirip alır keyfine bakarsın
Evet geçen hafta bu sistemin aynısı 60kya gelmiş şimdi gördüm umarım tekrar gelir

Reis valla bayadır araştırıyorum hiç görmedim bu sistemden ucuz oem paket. Ekran kartı ve işlemci aynı eyvallah ama ram, ssd hadi onları geçtim kasa, psu, anakart resmen çöp koyuyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet geçen hafta bu sistemin aynısı 60kya gelmiş şimdi gördüm umarım tekrar gelir

Kendi yükseltmelerini yaparken bile 70k yı geçmiyor. Ama işte tam bütçenizi söylerseniz 80kya mesela 9070xtli sistemler var onları da önerebiliriz.

Kendi yükseltmelerini yaparken bile 70k yı geçmiyor. Ama işte tam bütçenizi söylerseniz 80kya mesela 9070xtli sistemler var onları da önerebiliriz.
ne güzel setup la vallaha çok iyi

o paraya 9070xt li dizebilirsin ama 2k için 9060xt yeterli fazlasıyla

7800x3d gereksiz bence işlemciyi düşürüp ekran kartına verebilirsin o parayı zaten valoda cs de falan çoğu am5 işlemci 400 500 fps üstü görüyo

Bir de şöyle bir sıkıntı var mesela bu attığın sistemde ekran kartı modeli gigabyte’ınkinden daha kötü bir model zaten sırf ekran kartından 4k fark var ssd de atnı şekilde benim attığım sistemde lexarınki ve aralarında 2k kadar fark var psu ve kasa da aynı şekilde benim attığım sistemde bir tık daha üst. Tamam daha ucuza geliyor ama istediğim sistemde her şey dört dörtlük olsun bir uyumsuzluk veya işte bir yer iyi bir yer biraz daha düşük seviye vs. Olmasın istiyorum

Bu reçete PCci verdiyse o dükkana bı daha adım atma hocam . Yağsız mızrak misali görsel yapmış 😀

Bu reçete PCci verdiyse o dükkana bı daha adım atma hocam . Yağsız mızrak misali görsel yapmış 😀
Hocam ben yaptım valla ya. Hiç bilgim yok bu konularda. Ufak tefek araştırarak böyle bir şey çıkardım kendime araştırmaya devam ediyorum. Neleri yanlış yapmışım bilgilendirebilrsen çok güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri