Hissiyatı kötü etkiliyor diye biliyorum. Sesini biraz azaltır ama.bu klavyeye o ring takılır mı sizce? gerek var mı
Hissiyatı kötü etkiliyor diye biliyorum. Sesini biraz azaltır ama.bu klavyeye o ring takılır mı sizce? gerek var mı
ben stableri yağladım tekrardan altına da yara bandı da yerleştirdim daha iyi oldu stabler kötü denilebilir ciddenBende de aynı şekilde stabler çok iyi değil. Stableri söküp holee mod yapıp biraz daha lubelamayı düşünüyorum ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stablerin çıkacağı yere qc pass etiketi yapıştırmışlar çıkarırsak garantiyi etkiler mi acaba?
ben takmayı düşünüyorum ama gerek yok bence sünger gasketlerin ve vida deliklerinin yanlarına teflon, kumaş, elektrik ya da yara bandı vb varsa şerit şeklinde çekilebilir alüminyum kasada metal çınlaması oluyor bu onu önlüyor biraz force break mod olarak geçiyorbu klavyeye o ring takılır mı sizce? gerek var mı
hocam o switche yerleştirince oluyor vida deliklerine o ring koyarak gasket o ring yapabilirsiniz ben fun60 ultra tmr'da yapmıştım güzel olmuştuHissiyatı kötü etkiliyor diye biliyorum. Sesini biraz azaltır ama.
Bu şekilde bilmiyordum ama kasayı açmayı düşünmüyorum ben en son aula çok zor açıldığı için çoğu yeri kırılmıştı PCB de bozulmuştu biraz.hocam o switche yerleştirince oluyor vida deliklerine o ring koyarak gasket o ring yapabilirsiniz ben fun60 ultra tmr'da yapmıştım güzel olmuştu
Alüminyum kasa kablosuz knoblu hotswap seste mükemmel olunca neden verilmesin ömürlük klavye ben mesela 4 bin verdimHerkeste sağlam para var sanırım. 42 sayfa olmuş ne ara bir klavyeye rahat rahat 3000-3500 verir olduk![]()
bunda kasaya vidayla bağlı kanırtmadan açabiliyorsunuz aula için de taktiği şöyle klavyenin alt kısmı yani space tuşunun o taraflar daha ince orayı kasanın içinden dışarı doğru iterseniz direkt salıyor ordan devam ederek kolay bir şekilde açabilirsiniz.Bu şekilde bilmiyordum ama kasayı açmayı düşünmüyorum ben en son aula çok zor açıldığı için çoğu yeri kırılmıştı PCB de bozulmuştu biraz.
w75 iyi klavye değil hocam hem satıcısı kötü hem klavyenin kendisi kötü o fiyatta mchose jet75 çok daha iyi tercih olurw75 kullanan vardır burda illa, manyetik hall effect olup benzer fiyata daha iyi klavye önerisi olan varmı? w75 iyi midir
hocam knoblu ve hall effect olsun istiyorum. tüm manyetik switch özelliklerinden yararlanabileyim. w75 alternatifi öneriniz varmıbunda kasaya vidayla bağlı kanırtmadan açabiliyorsunuz aula için de taktiği şöyle klavyenin alt kısmı yani space tuşunun o taraflar daha ince orayı kasanın içinden dışarı doğru iterseniz direkt salıyor ordan devam ederek kolay bir şekilde açabilirsiniz.
w75 iyi klavye değil hocam hem satıcısı kötü hem klavyenin kendisi kötü o fiyatta mchose jet75 çok daha iyi tercih olur
3000-3500 artık iyi bir klavye için çok ucuz fiyat oldu hocamHerkeste sağlam para var sanırım. 42 sayfa olmuş ne ara bir klavyeye rahat rahat 3000-3500 verir olduk![]()