Spora Yeni Başlayacağım Salon Önerileri

Bu İstanbul'da yaşayanların herkesi İstanbul'da yaşıyor sanması çok garip. Ne bilelim biz hocam Metrogarden'ı aısjfdmgolkadjmfıogk
hocam adam zaten orada bahsetmiş metro garden diye elinin altında internet zahmet olacak yaz bir bak nerdeymiş diye bu kadar zor bir şey olduğunu zannetmiyorum

Öncelikle herkese merhabalar. 12. Sınıfa geçeceğim ve boyum 178 kilom 52. Kilo almak ve kas yapmak istiyorum daha önce spor salonuna gitmedim. Uygun fiyatlı ve yakın spor salonu arıyorum. Metrogardenin yakınlarında oturuyorum. Metrogarden macfite gitmeyi düşünüyordum ama sanırım çok kalabalık ve pahalı bir yermiş. Sizinde düşüncelerinizi veya önermek istediğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz?
Salonlari gez oradaki antrenorler ile sohbet et ilgisi alakasi olacak mi pt kafasinda degil de en azindan antreman nasil ayarlar vs fiyatlari gorus antreman gunlerini sor bazi salonlar kadin erkek ayri gunler oluyor.

hangisi en ucuzsa ona git keza şimdi ki salonlar nasıl soyarız diye uğraşıyorlar hepsinde aynı hizmeti alacaksın en azından cebinden çıkan para da az olsun

hocam adam zaten orada bahsetmiş metro garden diye elinin altında internet zahmet olacak yaz bir bak nerdeymiş diye bu kadar zor bir şey olduğunu zannetmiyorum
Yakınındaki salonlara git.1 günlük deneme amacıyla girmeyi rica et.Hangisi hoşuna giderse ona gidersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,984
Üyeler
198,022
Son üye
Talhaglpk
Geri