hakan32
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,202
PTM yi herkes uygulayamaz Termal macun kadar kolay bir işlemede sahip değil zaten 1 termal macun olarak dayanıklılık ve performans odaklı bir macun bu ve özellikle laptoplarda ciddi güvenli çabuk yapılan bir işlem tabi masaüstü kadar uzun süre dayanmıyor bizzat test ettim mx6 laptoplarda 2-3 yılı zor çıkarıyor mx7 denemedim daha ama workstation kasalarda mx6 ile 5 yıldır özelliğini yitirmeden kullandım. Bence Teknik servislerde bulunması gereken bir marka sür unutAyrıca daha yazdıklarımı bile okumamışsın. 2 derece fark önerdiğim noctua nt-h2 ile nt-h1 arasında var. 2.2 derece de nt-h1 ile mx-6 arasında var. Bu totalde 3.5-4 derece eder. Bu sınır thermal throttling sınırı 90 olan bir laptopu 86 larda üst seviyede performans vermesine devam ettirmek demek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dayanıklılık başlı başına bir başlık. O konuya girilecekse ilgili başlıkta ptm ürünleri tüm marka modelleri çiğneyip geçiyor. thermal grizzly duronaut gibi macunlar var üstelik Thermal Grizzly PhaseSheet gibi çözümler de var. Macununu değiştiren kişi uzun dayanım önemsiyorsa ptm e yönelir. Hayır ana odak uzun dayanım değilse geriye sadece soğutma performansı kalır.