❌İndirim Bitti! Arctic Mx-7 Üstün Performanslı Termal Macun - 8gr 569 Tl

MX-7 sürülerek uygulanan bir macun değil. Kıvamı ve yapısı buna uygun değil zaten. Üretici bu konuda net talimat veriyor. Sürerek değil, direkt enjeksiyon yapıp soğutucuyu üstüne koyun diyor.
evet öyle x şeklinde yaptım gecenlerde yakın zamanda bidaha söküp bakıcam bakalım dogrumu yapmışız şuan edit şuan lol oynuyorum işlemci 45 derece 5700x iyi gibi

MX-7 sürülerek uygulanan bir macun değil. Kıvamı ve yapısı buna uygun değil zaten. Üretici bu konuda net talimat veriyor. Sürerek değil, direkt enjeksiyon yapıp soğutucuyu üstüne koyun diyor.
Biliyorum da nasıl olacak görmek istedim

selam beyler yolaçık120 indirim kodu kimde çalışdı. bende 'Bu kod ile tanımlanmş' hatası veriyor

Onu bile yapamıyorsun, tuğla gibi yapmışlar :D

2gr MX 6 var. Kredi karti puani ve HB 150TL indirim icin MX 7 aldim ama kotu mu yaptik acaba? MX 6 dan da daha kivamlysa kafada soru isareti oldu

2gr MX 6 var. Kredi karti puani ve HB 150TL indirim icin MX 7 aldim ama kotu mu yaptik acaba? MX 6 dan da daha kivamlysa kafada soru isareti oldu
Bir tık üstü faz değişimli ped. Ömrü çok uzun

Bir tık üstü faz değişimli ped. Ömrü çok uzun

Burda da, MX-7nin MX-6 dan az daha akiskan oldugu belirtilmis. MX-6 yi surerken de pek zorlanmadim aslinda, kivami koyu, biraz Maras dondurmasi gibi uzuyor ama gene de biraz ayarla cekiliyor. Su gibi olanlar yerine tercih ederim, anakarta filan sizmamasi onemli.

Incelemesini buldum, MX-4e gore baya iyilestirnisler:

Son düzenleme:
Tekrar kod gelmiş indirim tekrar aktif, 50Tl pahalanmış ürün maalesef. Ama yine de güzel fiyat

Ürün, yakala120 kodu kullanıldığında bu fiyata düşüyor. Şu an son 6 ayın en düşük fiyatında, ihtiyacı olanlar değerlendirebilirler.
iyi gibi 4 sene önce laptopuma mx4 sürmüştüm hala serin çalışıyor iyi marka bence yenisini sürme gereği duymadım

Teknobiyotik uyanıklık yapıp 749 liraya çekti ürünü, indirim koduyla 629 TL. Sepetteydi, alacaktım ama sırf şu hareketlerinden dolayı Amazon'dan alternatif satıcıdan alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri