Yo hocam normal amastock fan ile oc li 5600 ü 90 w da 75lerde tutuyorum ev mi çok sıcak senin ?
Eyvallah geçiyorum siparişiAl geç. Hayırlı olsun.
Sabırsızlıkla hemdeMontaj ve sonuçları merak ediyoruzzz
Hocam bugün geldi montajını zor da olsa yapabildim kasaya sıfıra sıfır olduMontaj ve sonuçları merak ediyoruzzz
Kaç derece 81 pek değil bu işlemci içinİşlemciyi bir türlü soğutamıyorum ne yapmalıyım
odan kaç derece ? soğutucun ne ? kasa modelin ne ve kaç fan var , fanların modeli ne?Hocam bugün geldi montajını zor da olsa yapabildim kasaya sıfıra sıfır olduŞimdide test ettim değerler bu şekilde sizce nasıl ?
@HacıSOFU
@RevDeisDou
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve şuan boştayken yine 50 derecelerde geziyo bazen bi anda fanlar hızlanıyor işlemci 65 dereceye çıkıyor onu neden yapabilir ?
Boştaykende 50 60 larda geziyor yeni soğutucuylaKaç derece 81 pek değil bu işlemci için
Odam normal sıcaklıkta bilmiyorum tam olarak Manisa da yaşıyorum, soğutucum arctic liquid freezer 3 pro 360 mm modeli daha bugün geldi hatta ,kasam aerocool d501a 3 önde bir egzoz fan varodan kaç derece ? soğutucun ne ? kasa modelin ne ve kaç fan var , fanların modeli ne?
50 dereceler bence gayet normal havalar ısındı. İşlemcinin arada 60-70 derecelere fırlayıp düşmesi de çok normal, arkada bir işlem oluyor anlık boost ediyor ve tekrar düşüyor her işlemci böyle. Asıl sıkıntı bu anlık artışlarda fanların hızlanması, hem ömrünü azaltır fanların hem ses rahatsız eder. 2 yolu var düzeltmek için, kolay yol biostan fan step up en az 3-4 sn yap. Profesyonel yolda fan control uygulamasını indir oradan fanlar otomatik kalibre edilecek sonra da fan eğrinde histerezisi 5 sn ve 5 derece yap sonra da keyfine bak. Ben Fan control öneririm muhteşem stabil ve çok detaylı bir uygulama. Bende de 9700x var , çift kule hava soğutucum ve 9 adet de kasa fanım mevcut.Boştaykende 50 60 larda geziyor yeni soğutucuyla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Odam normal sıcaklıkta bilmiyorum tam olarak Manisa da yaşıyorum, soğutucum arctic liquid freezer 3 pro 360 mm modeli daha bugün geldi hatta ,kasam aerocool d501a 3 önde bir egzoz fan var