🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Hocam ne kullanalım
Tabi ki de Tsforge aktivasyonunu kullanın. Windows'un KMS sistemini olduğu gibi yok eden tertemiz ve orijinal lisans denetiminin kaynak tüketimini kaldıran bir seçenek. Böylece Windows'un periyodik olarak "Benim lisansım orijinal mi bakayım" tasklarını olduğu gibi yok ediyor. Avantaj olarak işletim sisteminin stabilliğine + puan eklenir.

Tabi ki de Tsforge aktivasyonunu kullanın. Windows'un KMS sistemini olduğu gibi yok eden tertemiz ve orijinal lisans denetiminin kaynak tüketimini kaldıran bir seçenek. Böylece Windows'un periyodik olarak "Benim lisansım orijinal mi bakayım" tasklarını olduğu gibi yok ediyor. Avantaj olarak işletim sisteminin stabilliğine + puan eklenir.
TSforge'yi nasıl kurabiliriz acaba?

En az 2 adet almanız gerekli

Dipnot: 10 veya 11 Pro Lisans anahtarı her 2 işletim sisteminde çalışır

Önemli trik ise: Pro Lisans anahtarı ile Windows 10 veya 11 Pro da etkinleştirme yaparsanız home ve diğerleri otomatik etkinleşir home veya diğer seçenekler için ekstra para vermenize gerek olmaz
Hocam stok bitmiş 2 gün sonra kullanmalık bunun gibi uygun bir kod var mı

yav pc elimde değil suan bi ay sonra gelecek bunu elimde tutamaz miyim silinmeden
cevap verildi mi bilmiyorum tamamını okumadım henüz konunun fakat kullanabilirsin 1 ay sonra da hocam, en kötü arkadaşların dediği gibi satış sözleşmesindeki numaradan veya kodun geldsiği mesajda gelen numaradan ulaşıp yeni kod istersin yardımcı oluyorlar genelde 1 tane olmayanla karşılaşmadım

cevap verildi mi bilmiyorum tamamını okumadım henüz konunun fakat kullanabilirsin 1 ay sonra da hocam, en kötü arkadaşların dediği gibi satış sözleşmesindeki numaradan veya kodun geldsiği mesajda gelen numaradan ulaşıp yeni kod istersin yardımcı oluyorlar genelde 1 tane olmayanla karşılaşmadım
kalkmış ürün

Beş tane aldım aynı kod gönderilmiş Trendyol‘daN üç yıldır hiçbir şey almıyorum berbat bir müşteri hizmetleri var şimdi nasıl düzelteceğim kime başvuracağım hiç bilmiyorum hb ne konuda süper

Beş tane aldım aynı kod gönderilmiş Trendyol‘daN üç yıldır hiçbir şey almıyorum berbat bir müşteri hizmetleri var şimdi nasıl düzelteceğim kime başvuracağım hiç bilmiyorum hb ne konuda süper
Mesafeli sözleşmelerde iletişim bilgileri var satıcının iletişime geçip destek alabilirsin şayet destek vermezse Trendyol ile iletişime geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,481
Üyeler
197,915
Son üye
Kruska
Geri